Hur man installerar Undercar Lights

Undercar belysning kit är ett elegant sätt att anpassa din bil. Dessa lampor finns i neon och LED-versioner. LED-lampor är bättre för kallare klimat, som gasen inuti neonljus tar längre tid att värma upp under kalla förhållanden. Annars kommer personliga smak avgöra vilken typ du ska installera - de ser helt annorlunda under bilen. Saker du behöver
Borrmaskin med skruvmejselskär
Märkning penna
Wire strippor
lödning pistol
Löd
silikontätning
Skruvar
Shrink
wrap slang domkraft eller lyft
10-amperes säkring (tillval)
Visa fler instruktioner
1

koppla bort batteriet. Gör detta för alla elektriska jobb på en bil.
2

Höj din bil med en hiss eller domkraft. Kontrollera att uttaget är säkra innan de fick under bilen.
3

Kryp under bilen med monteringsstänger och din märkning penna. Håll stängerna upp till chassit och markera var redskapsfästen kommer att gå. Se till att fästena kommer att installeras i chassit och inte avgasröret, axel eller någon annan viktig del av bilen.
4

Montera konsolerna och installera belysningen i fästena, med hjälp av borr och bits.
5

Montera transformatorn fästet under bilen, med borrmaskin. Transformatorn kan monteras inne i bilen, men du måste borra igenom för att komma till batteriet.
6

Anslut transformatorn till lamporna. Använd kabelskalaren att strippa slangen? Tum från änden. Löd dessa trådar tillsammans med lödning pistol. Dab silikon på den lödda anslutningen. Täck sammanfogningen med krympplast och använda värmen från lödkolv att smälta krympplast. Detta kommer att skapa en vattentät anslutning. Använd denna metod för alla anslutningar.
7

Fäst strömkabeln till den positiva polen på batteriet. Fäst "jordkabeln" eller negativ jord till en plats på chassit, med tätningsmedel och skruvar.
8

Koppla bort strömkabeln för att stänga av belysningen. Du kan ansluta en brytare i hytten. Om du gör det, placera en 10-amp säkring i linje med batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95352.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.