Hur man installerar HID Xenon ljus

Högintensiv-utsläpp (HID) xenonljus har tre större skillnader jämfört med halogenstrålkastare: xenon och andra ädla strålkastare gas anställa ballast för att reglera /upprätthålla den elektriska laddningen till glödlampan, en projektor objektiv används snarare än en reflektor, och god kvalitet xenon strålkastare bör vara omkring 10 gånger längre än halogens.The goda nyheten är att HID Xenon strålkastare församlingar kan installeras i de flesta någon bil, och starkare ljus, bättre effektivitet och längre strålkastare ljusstråle kan vara mer ekonomiskt med tiden, särskilt om att ersätta glödlampor bara. Saker du behöver
HID strålkastare kit
stjärnskruvmejsel
Borrmaskin
12mm borr eller cirkulär fil
Visa fler instruktioner
Install HID Strålkastare

1

Köp en bra HID kit. Kompletta konverteringssatser kommer med två ballaster (en för varje strålkastare), två lökar, monteringsverktyg och ledningsdragning. De kommer också med en garanti som är bra för upp till ett år.
2

Öppna huven och ta bort båda strålkastarna församlingar. Om tillräckligt med utrymme finns i motorrummet för att ta bort lökarna, behöver du inte ta bort strålkastaren husen.
3

Ta bort de befintliga strålkastare lökar från strålkastarhuset. Detta sker normalt genom en moturs vridning av uttaget på baksidan av ljuset församlingen att släppa sockeln och lampan från lamphuset. HID ljus kan vara bredare än halogen öppningen
4

. Fint borra eller använda ett cirkulärt fil för att skapa en bredare öppning, vanligen 15mm.
5

Installera HID lampor i de lätta församlingar. Först ta bort locket från glödlampan, var noga med att inte vidröra glaset partiet såsom oljor i händerna kan orsaka blotting på belysningen. Använd alkohol för att ta bort eventuella fläckar om du vidrör lampan. Anslut ledningsnätet till gummibas, montera sedan tillbaka locket på enheten. När du är klar, stäng strålkastaren skölden tätt genom att vrida i den riktning som stramar det.
6

Anslut kablarna för HID lampor till utgången av ballasten. Anslutningarna är vanligen färgkodade och bra kit är misstag-bevis, med propparna går på ett enda sätt.
7

Anslut utgången från batteriet eller annan strömförsörjning sele till reläet, och i sin tur ansluta reläet till ingången av ballasten.
8

Säkra ballast (er) till en fast plats i motorrummet med dubbelhäftande tejp, fästen, eller band dragkedja. (Undvik hög temperaturer områden i motorrummet.)
9

Testa lamporna 'funktion. Om de blinkar eller lyser intermittent, slå av strömmen och kontrollera alla anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95331.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.