Hur man installerar ett Volant intaget på en 2007 Silverado

Installera en kall luftinsugssystem, såsom Volant kall luft intag, kan förbättra ett fordons hästkrafter och gasrespons. Det är också ett viktigt första modifiering när man planerar att installera andra eftermarknaden prestanda delar såsom ett avgassystem eller uppgraderade spjällhuset. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket som
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Study motorrummet på lastbilen. I mitt fram på motorn, nära fläktkåpa, kommer du att se en svart slang som ansluter från motorn till en svart låda på passagerarsidan av lastbilen. Röret på motorns sida är ansluten till lastbilens spjällhuset. Lådan är luften rutan. Det finns två sensorer som är monterade i röret. Den ena är en stor silver hölje - detta är MAF sensorn, eller luftmassemätare. Den andra är liten och helt enkelt pressas in i luftintaget kanalen genom en gummigenomföring - detta är intaget lufttemperaturgivare
2

Lossa kompressionsband som fäster kanalen luftintaget till motorn. spjällhuset med en skruvmejsel. Dra insugsluftens temperatursensor ur intaget. Koppla bort kablaget från luftmassemätaren.
3

Lossa kompressionsband som säkrar intaget till luftmassemätaren. Avlägsna insugningskanalen från motorrummet. Lossa kompressionsband som fäster massan sensorn luftflödet till luftlådan. Placera försiktigt givarhuset ur vägen så att den inte skadas.
4

unbolt luften rutan från den inre stänkskärmen av lastbilen med hylsnyckel. Lyft ut den ur motorrummet.
5

Montera Volant kallt luftintaget genom att först installera rutan ersättande luft ingår i satsen in i motorrummet där den ursprungliga luft rutan var monterad. Du kommer att märka den nya luftskåpet är byggd på samma sätt till mälden luftlådan, förutom att toppen är tillverkad av klar plast. Skruva bort plasthöljet toppen. Inne i luftlådan är en rund hylsa. Den koniska luftfilter medföljer kitet installeras på detta fodral med en kompression band. Dra åt kompressionsband med en skruvmejsel.
6

Sätt tillbaka plasttoppen av luftlådan, då luftmassemätaren på utsidan av luftlådan med användning av en kompression band. Den luftmassemätare kommer att vara i samma position som den var på den ursprungliga luftintaget. Montera den återstående kanalen luftintaget löper från spjällhuset till luftmassemätaren. Fäst dem på plats med kompression band. Lokalisera hålet med gummigenomföringen på vilken är monterad på insugsluftens temperatursensor. Skjut givaren genom gummigenomföringen för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86893.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.