Hur man designar en anpassad reservhjulslock

reservdäck är måste-ha säkerhetsutrustning på de flesta bilar och lastbilar runt om i världen, tillgängliga för användning bör ett normalt däck misslyckas. På många sorter av sport utility vehicles, skåpbilar och lastbilar, reservdelarna är synliga. Ofta kommer de fordon som är utrustat med en extra-däck lock, ibland med namnet på märke eller modell, eller någon annan bild, skildrat över. Men du kan lägga stil till ämnet, och en del av din egen personlighet, genom att dekorera ett tomt däck lock. Saker du behöver
Skissa papper
pennor
Compass
Paint
Penslar
tomt däck täcker
Visa fler instruktioner
1 < p> Rengör och torka det tomma däcket luckan. Covers är oftast gjorda av metall, vävd polyeten /polyester, gummi, läder, vinyl eller någon kombination av dessa material.
2

Använd din kompass och tomma skal för att rita en cirkel på din skissa papper storleken på locket.
3

Sketch din design på papper med blyerts. Var noga med att dra allt för att skala och inkluderar färger i skissen.
4

Lay den tomma luckan på en plan yta och pennor använder för att lätt rita din design på papperet. Du kan använda din skiss som en guide, eller lägga den över locket för att spåra designen på materialet.
5

Måla mönster på locket med oljefärger. Var noga med att fylla i de stora detaljerna först och sedan avsluta de små detaljerna räcker.
6

Låt några timmar för färgen att torka innan du lägger locket på din reservdäck.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85147.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.