Hur man ansöker Stripes till en Mustang

Sedan början av Mustang produktion redan i mitten av 1960-talet, har GT alternativet prydde några lyckliga bilar. Entusiaster förknippar GT som en högpresterande Mustang med en kraftfull V-8 motor och bromsar och hantering för att matcha. Den ursprungliga Mustang GT var igen på en rand i kontrasterande färg appliceras på karosseriet. Ägaren är på nästan varje år av icke-GT Mustang kan ha samma sportiga utseende genom att använda ränder på sin bil. Saker du behöver
Spray Dish flaska
tvätt tvål
ren trasa
Painter nivå tejp
(tillval) katalog Rak kant (tillval) katalog Plast gummiskrapa
Hobby kniv (valfritt) katalog Sax (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en torr plats och inte i direkt solljus. Rengör lacken där ränderna kommer att tillämpas med en sprayflaska fylld med en liten mängd diskning tvål utspädd med vatten. Torka området torrt med en ren trasa.
2

Applicera en remsa av målartejp längs närmaste kroppen linje där ränderna kommer att installeras för att fungera som en vägledning för att säkerställa de ränderna tillämpas rakt och jämnt . Använd en liten nivå och en rak kant för att få målartejp så rak och jämn som möjligt, om så önskas.
3

Blöt kroppen av bilen i området där randen kommer att vara appliceras med spray flaska utspädd diskmedel tvål. Dra av skyddsfilmen från remsan som ska installeras
4

. Applicera rand på bilens kaross, med hjälp av målartejp som en guide för att få rand rakt. Skjut randen runt på karossen som behövs för att få den i önskat läge medan skålen tvätt lösningen fortfarande är våt.
5

Håll en plast skrapa i en vinkel på randen över eventuella luftbubblor . Skjut skrapan över ytan av remsan mot kanten för att bli av luftbubblorna. Fortsätt tills alla luftbubblor borta.
6

Peel den skyddande överföringstejpen från rand och kassera den. Skär försiktigt igenom rand med en hobbykniv där en dörr, bagagelucka eller huva möter karossen. Jämna ner de skurna kanterna på remsan med plasten gummiskrapa. Ta bort målartejp.
7

Upprepa hela proceduren att installera ränder på andra delar av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86933.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.