Hur man justerar Honda Rebel Styren

Honda Rebel 250 (CMX250C) är Hondas "nybörjare cykel," betydde för de nya till motorcyklar, och för mindre ryttare som inte behöver den överdrivna kraften av en 600cc sport cykel. The Rebel har klassisk cruiser styling och moderna, pålitliga komponenter, vilket gör den till en utmärkt cykel för ryttare i alla former, storlekar och nivåer av erfarenhet. Dock kan vissa ryttare hitta cruiser-stil barer för hög eller för låg för att vara bekvämt för långväga åkattraktioner. Lyckligtvis kan deras position ändras quicly och enkelt och du kan göra proceduren hemma. Saker du behöver
6mm hex Kniv skiftnyckel
eller andra tunna blad
Visa fler instruktioner
1

Ställ din Honda Rebel på cykelställ på en plan, slät yta. Du ska kunna sitta på den med cykelställ ner utan risk för cykeln faller omkull.
2

Använd en kniv eller annat tunt blad att bända bulten omfattar utanför styret fästen placerade på Triple Tree. Det bör finnas ett lock på vardera av de fyra bultarna som håller styret på plats. Ställ dessa täcker undan där de inte försvinner.
3

Lossa de fyra bultarna med en 6mm insexnyckel. Håll i styret medan du lossa dessa bultar. Annars kan snurra snabbt ner och slog tanken på cykeln när skruvarna är lösa nog.
4

Sitt på cykeln i din normala körställning. Snurra styret fram och tillbaka tills du hittar en bra position för din körstil. Mindre ryttare kanske vill sänka staplarna avsevärt, medan högväxt ryttare kanske vill höja dem att hitta sin komfort-plats. När du hittar en position som är bekväm för dig, hålla barerna på plats med ena handen och dra styresmonteringen bultarna med en 6mm insexnyckel.
5

Tryck styresmonteringen bulten täcker på plats på varje av de fyra bultarna. Ta din Rebel för en snabb provtur för att vara säker på att den nya positionen på styret är bekväm för varje dag ridning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85376.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.