Vad är det enklaste sättet att få fler hästkrafter?

Nästan alla bil entusiaster vill ha mer hästkrafter ur sin bil ’ s motor någon gång. Men att lägga hästkrafter nästan alltid kostar pengar och är också oftast en relativt engagerad process. Ombyggnad din motor eller omvandla den till forcerad induktion (turboladdning eller överladdning det) är några av de mest engagerade sätt att få mer makt. På enklare änden av spektrumet finns saker som kallt luftintag och avgassystem. Det finns nästan ingen ” lätt ” sätt att få mer hästkrafter ur bilen, inte heller är det ett sätt att få gratis hästkrafter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Skruvmejslar
Open-ended skiftnycklar
Diverse fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Utför en grundläggande tuneup. Detta inkluderar byte av delar såsom tändstift och tändstift kablar, installera nya poäng om återförsäljaren använder punkter och se till att tidpunkten är rätt.
2

Installera en kall luftintaget (CAI). En CAI ersätter den restriktiva rutan lager luften med ett mer fritt flödande luftfilter och större diameter slang så att motorn blir extra kall luft, oftast resulterar i åtminstone en liten hästkrafter ökning. Först ta bort rutan lager luft där det bultar till motorrummet och sedan koppla bort den från intaget på motorn. Montera kall luftintaget enligt anvisningarna, som varierar beroende på vilken typ av bil samt den typ av kall luft intag.
3

Uppgradera tändsystemet. Detta kan vara särskilt användbart för äldre fordon som använder punkter i distributören, som slits och behöver regelbunden justering. Byte av punkter med en elektronisk återförsäljare som använder en optisk utlösare för antändning snarare än en mekanisk typ kan lägga kraft, hjälper din motor går bättre och returnera överlägsen bränsleinsprutning. Du kan också installera en mer komplex tändning som en som använder en elektronisk box för att styra tändning. Prestanda tändsystem kommit med omfattande riktningar och är i allmänhet lätt för en lekman att installera med några grundläggande verktyg.
4

Installera en prestanda avgassystem. Även om inte precis enkla, faller ett nytt avgassystem definitivt under kategorin bolt-on modifieringar. En större diameter avgaser och fritt flöde ljuddämparen kommer att få använda avgaserna ur motorn snabbare, vilket gör att motorn kan användas mer effektivt och göra mer makt. Ett avgassystem bör installeras av någon erfaren med att arbeta med svetsare, Benders rör och fräsar. Du kan också köpa bort avgaserna hyllan prestanda som är redo att skruvas på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95415.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.