Hur du anpassar en 2005 Toyota Tacoma

Toyota har tillverkat lastbilar sedan 1935. Den Tacoma har varit i produktion sedan 1995 och bär på traditionen av robusta, pålitliga och praktiska lastbilar som bolaget har blivit känd för. Den Tacoma är också en snygg, snygg bil som tar väl några väl valda ändringar, oavsett om det är något så enkelt som en växelspaksknopp eller mer avancerade som en kompressor konvertering som kommer att lägga stor kraft till motorn. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

ändra exteriören. Det finns några uppgraderingar som kan utföras på Tacoma utsida som kan få det att se betydligt mer elegant. På framsidan, ger en Bull Bar från Westin i Tacoma en mycket mer aggressiv look, med sin kombination av robust rund slang och en metall hasplåt för att skydda den främre undersidan av din lastbil. Efter det, installera uppgraderad belysning från ett företag som PIAA att ge din Tacoma en mer målmedveten utseende. N-fab gör fina sidan steg för Tacoma att stödet inträde och utträde för de åkande.
2

uppgradera hjulen. Byt lager och relativt små legeringar som Tacoma kommer med i lager formen med en större uppsättning av hjul och däck. Inte bara kommer det att se bättre men du kommer också att öka hanteringen kapacitet din lastbil. Kolla in urvalet av hjul från ett företag på nätet som Tire Rack, där det finns ett stort utbud av eftermarknaden legeringar som passar de flesta smaker och plånböcker.
3

modifiera motorn för mer effekt . Börja med att installera en kall luftintaget, som kommer att leverera kallare, tätare luft till motorn, vilket resulterar i mer hästkrafter. På avgassidan saker, installera en uppsättning rubriker och ett fritt flöde avgaserna är en annan smart uppgradering som kommer att lägga ännu mer kraft till motorn. Magnaflow gör en mycket hög kvalitet i rostfritt stål ljuddämparen som ersätter Tacoma-aktien ljuddämparen. TRD (Toyota Racing Development) har utvecklat en kompressor kit för Tacoma som gör stor makt och som kan monteras på ett exempel som inte redan är överladdade.
4

Förbättra bromskraft för din Tacoma med cross-borrade skivor och prestanda bromsbelägg. Efter att du kan installera en uppsättning av flätade linjer stål broms som kommer att förbättra broms pedal känsla och gör det lättare att modulera din bromsning.
5

Anpassa interiören. En annan aspekt av Tacoma som tar väl till förbättringar är interiören. Byt ut golvmattor med egna mattor, täcker de ursprungliga säten med fler snygga söker klädslar och installera en uppsättning borrade alu pedaler. Spetsa de kosmetiska förändringar med en eftermarknad ratt från ett företag som MOMO och en legering växelspaksknopp från Sparco. Här, installera ett eftermarknaden ljudsystem för att göra din Tacoma en bättre plats att tillbringa din tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95295.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.