Hur man installerar Vindruta Trim

Det finns gott om relativt billiga saker som du kan göra för att förbättra utseendet på din bil och utan att tillgripa betala en expert för att slutföra arbetet. Ett tillägg är dekorativa vindrutan trim. Bilhandlare och bildelar butiker kan beställa särskilda trim för ditt märke, modell och årsmodell på bilen. När trim kommer in, bör du kunna installera det på under en timme, eller ännu snabbare om du kan övertala någon att hjälpa dig. Du kommer att vilja limmet att ställa i cirka 24 timmar innan de fick vindrutan våt, så avsluta det här projektet under tak om det finns en chans för regn. Saker du behöver
bomullstyg Tvättsprit
Vindruta trim
Visa fler instruktioner
1

Rengör vindrutan noga, med särskild uppmärksamhet på kanterna . Använd tvättsprit och en mjuk bomullstrasa.
2

Packa trim. Kontrollera om de övre och nedre delar och sidostycken är samma, eller om de är märkta för placering på den övre, nedre vänster eller höger.

Innan ansökningsprocessen, kontrollera att alla bitar passar . Addera 3

Peel stöd av det bästa bandet och försiktigt börja gälla från den ena sidan till den andra på övre kanten av vindrutan, trycka ordentligt ned som du går. Beroende på bil kan det finnas en uppenbar lund där trim ska sitta. Om det finns ett spår, se till att den trim stadigt pressas in i spåret. Om det finns någon annan att hjälpa, få dem att stå på andra sidan och fortsätta processen medan du håller din sida företag. Om du gör detta projekt ensam, arbeta försiktigt, se till trim sitter fast på vindrutan kanten väl.
4

Montera sidostyckena, den installera underdelen sist. Låt limmet att ställa upp för en dag innan de fick vindrutan våt.
5

Sätt tillbaka de plastclips som håller trim, om ditt märke och modell har dem.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85530.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.