Hur du anpassar en 97 Dodge Ram 1500

Den 1997 Dodge Ram 1500 är en super-duty pickup som är gjord för att hantera en hög arbetsbelastning och hantera off-road spår. Beståndet Trucken kan anpassas med en oändlig mängd av eftermarknaden delar för att öka mångsidigheten av lastbilen och skapa en unik look. Borsta barer och dimljus kan tillsättas för att öka off-road prestanda lastbilen, medan större fälgar monteras på däck med tjock slitbanan kan öka stil och kontrollen av lastbilen. Saker du behöver
borstspindel
vit krita blyertspenna
Knife
Hylsnyckel
dimljus
kryssmejsel
Justerbar klämma
Switch
16 -tums fälgar
Off-road prestanda däck
Bil lyft
Impact pistol
Visa fler instruktioner
Brush Bar
1

Lägg borststång till framsidan av Dodge Ram 1500 för att skydda den främre delen av fordonet medan du tar det på off-road spår. Köp en borste bar i svart, krom eller rostfritt stål för ca $ 300 till $ 400 dollar beroende på vilken typ av varumärke. Med hjälp av en partner
2

, hålla borsten bar mitt framför Dodge som har de två stödrör nå botten del av luften dammen. Markera det område där stödrören röra luften dammen med en vit krita blyertspenna.
3

Klipp ut plasten luften dammen med kniven så att rören i borsten baren kan fästas på chassit med fästena och bultar. Skruva borsten rör bar stöd till de fästen med en hylsnyckel. Kontrollera att borsten baren sitter hårt fast.
Dimljus
4

Lägg dimljus till mitten av borsten bar för att ge Dodge Ram extra synlighet på natten. Bolt på de två dimljus till de förborrade hålen i borstskenan om tillämpligt. Skruva i fästena med en Phillips-skruvmejsel som följer med dimljusen vid behov innan bultning dimljusen på plats.
5

Anslut ledningarna i de butiker som ligger på baksidan av dimma lampor. Kör trådarna dimljus genom en öppning i framsidan av Ram, t.ex. genom luftkanaler sitter under gallret.
6

Fäst en uppsättning kablar till batteriet, vilket kommer att vara strömkälla av lamporna. Vira trådarna till en metall justerbar klämma och dra åt klämman till batteriet.
7

Kör den andra uppsättningen trådar på instrumentbrädan i bilen. Borra ett hål i instrumentbrädan med hjälp av en borrmaskin, så att omkopplaren kan monteras. Strömbrytaren bör placeras bort från andra instrumentpanelen kontroller. Säkra brytaren på plats med lim. Anslut den andra uppsättningen av ledningar bakom brytaren.
8

Slå på lastbilen och testa lamporna för att se till att de fungerar korrekt. Under kvällen, justera dimljusen till önskad vinkel genom att lossa skruvarna som håller dimljusen på plats. Rikta dimljus där du vill ha dem och dra åt bultarna för att fästa lamporna. Addera Custom Fälgar och Däck
9

Köp en uppsättning anpassade fälgar och däck från en prestanda fordonsindustrin återförsäljare. Dodge Ram 1500 ska vara utrustade med 16-tums fälgar med off-road prestanda däck. Fälgarna kan variera i många olika stilar och ytbehandlingar, såsom svart eller krom. Montera fälgar med däck som har tjocka trappsteg, vilket kommer att hjälpa till att få grepp både på och utanför huvudvägen.
10

Lyft lastbil upp från marken med ett garage bil hiss. Ta bort alla fem muttrarna från varje bestånd hjul med en inverkan pistol. Håll inverkan pistolen med båda händerna ordentligt mot varje tappmuttem, en i taget, och tryck på avtryckaren. Håll muttrarna åt sidan för framtida användning.
11

Placera den nya uppsättningen av hjulen på axeln av lastbilen. Skruva i de fem muttrarna medurs för hand. Placera inverkan pistolen över varje lug nut. Håll inverkan pistolen stadigt över tappmuttem och tryck på avtryckaren tills tappmuttem är tätt fäst hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84185.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.