Hur man byter dörren högtalare på en 2001 Jeep

Den sista delen av en stereo uppgradering tenderar att vara högtalarna. Stereo däck blir ersatt, förstärkaren får installeras och sedan högtalarna. Högtalare är dock nyckeln till en komplett och väl avrundad bil stereoljud. Att sätta tillbaka luckan högtalarna i en 2001 Jeep, kan du välja att ha en återförsäljare mekaniker eller eftermarknaden tekniker utför switch, eller med en timmes tid och vardagliga verktyg, kan du byta högtalarna själv. Saker du behöver
kryssmejsel
Torx T-25 bitars Tool Review Flat skruvmejsel
Trim borttagningsverktyg
6,5-tums högtalare (2)
Visa mer Instruktioner
1

Skruva av Phillips-skruven på luckan. Skruven är den horisontella handtag på dörren, strax nedanför fönstret och reglage lås.
2

bort Torxskruv bakom dörren släpp handtaget. Använd Torx T-25 bit och skruvmejsel handtag.
3

bort dörrpanelen. Använd en trim pry vägtull att lossa ned på panelen. När panelen är tillräckligt fri för dina händer för att passa in, dra panelen, koppla ur en av de 10 panelfästorganen. Arbeta dina händer runt hela panelen, ta bort varje fästelement tills panelen är fri från dörren.
4

Lossa metallstänger ställdon från fönstret operationen montering. Stängerna är på vardera sidan av dörrpanelen. Haka varje stoppbygel (gul, plastisk, kunna vara un-klipps för hand) och dra stavarna upp och ut ur sina hålor.
5

Koppla loss ledaren anslutningen ger kraft till lås och fönster . Anslutningarna kan hittas direkt bakom spakarna. Pressa dem så att de kan dras ut från sina sittplatser.
6

Ta bort högtalarna. Högtalarna hålls på plats av tre Phillips-skruvar.
7

Koppla ledningarna på baksidan av högtalarna för hand med en måttlig mängd kraft.
8

Anslut den nya högtalaren. Dörren högtalarna är 6,5 inches. Anslut ledningarna på baksidan av den nya högtalaren och skruva det på plats. Samma tre Phillips-skruvar behövs för installation av den nya högtalaren. Rikta luckan med dörren
9

. Återanslut kablarna till lås och fönster.
10

Ersätt ställdonet stavarna i sina respektive uttag och fäst dem med de gula plastclips. Pressa klippen att låsa i ställdonet stänger.
11

Tryck dörrpanelen på de yttersta kanterna på nytt Fäst 10 Dörrpanel fästelement. Endast en måttlig mängd tryck behövs vid varje plats av fästanordningar.
12

Skruva Phillips-skruv i dörrpanelen på platsen nedanför slussen och fönsterkontrollerna.

13

Skruva i Torxskruv på platsen bakom dörren utlösarhandtaget med Torx T-25 bit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83384.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.