Hur man installerar en Bully Pin Dog Fuel

Bully Dog är ett amerikanskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer prestanda produkter för dieseldrivna fordon. Företaget tillverkar chips prestanda dator, kall luft insugningssystem och bränsle förbättringar systemet, t.ex. stift ersättande bränsle. Bränslet stift är en del av luft och bränsle styrenheten på fordonets motor. Enligt Bully Dog, kan deras ersättande bränsle pin öka motorns effekt av flera hästkrafter. Saker du behöver
12mm skiftnyckel
spårskruvmejsel Sida 2 skiftnycklar, 10mm
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och låt den svalna ner. Öppna huven och leta reda på luft och bränsle styrenheten ovanpå motorn nära insugningsröret.
2

Dra ledningarna kontakt för gasspjällssensorn rakt ut i luften och bränslet styrmodul. Hoppa över detta steg om din bil har en manuell växellåda.
3

Lossa, men ta inte bort, bulten på baksidan av luft och bränsle styrmodul med en 12mm skiftnyckel i ett moturs. Lossa och ta bort de fyra skruvarna på luft och bränsle styrmodulen lock med en skruvmejsel. Lyft locket rakt upp och stänga av modulen och lägg den åt sidan.
4

Lyft ut membranet från det inre av luft och bränsle styrenheten med en vridande rörelse. Placera en 10 mm skiftnyckel på den sexkantiga beslaget på bränslestav, som är monterad på undersidan av membranet. Placera en annan 10mm skiftnyckel på den sexkantiga muttern på toppen av membranet. Vrid muttern och ta bort bränslet stiftet och nylonbricka från membranet. Kasta brickan.
5

Installera Bully pin Dog bränslet tillbaka till membranet och dra åt muttern. Skjut en ny nylonbricka (medföljer bränsle stift) på basen av bränslet stift, skjut upp till basen av membranet.
6

Smörj det nya bränslet stiftet med dieselbränsle tillämpas med ett finger. Orient tappen och membranet så att stansen märket på tappen är vänd mot vänster sida. Skjut membranet tillbaka i luften och bränsle styrmodul, stift först, tills det sitter ordentligt.
7

Byt luft och bränsle styrmodulen täcker och dra åt de fyra skruvarna. Dra åt 12mm bulten på baksidan av modulen.
8

Tryck ledningar kontakt för gasspjällssensorn tillbaka i luften och bränsle styrenheten tills den snäpper på plats. Hoppa över detta steg om din bil har en manuell växellåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86030.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.