Hur man installerar ett Warn Winch 8000

Den Warn Winch M8000 är beräknat för medeltunga och 8.000 pounds av dragkraft. När korrekt installerad på den främre stötfångaren för din off-road fordon, kan det dra dig till fast mark när fastnat i leran. En vinsch fungerar genom att dra i en stållina med en stark elmotor. Vinschen är kopplad till bilens batteri för att ge ström. Installera en vinsch kommer först kräva att du köper och installerar rätt monteringsplattan. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Ställ vinschen berg-och genomföring på vinschen monteringsplatta och fäst med medföljande bultar, låsmuttrar och brickor. Dra åt med skiftnyckel.
2

Guide vinschen s vajern genom genomgången och installera stålkrok på slutet med medföljande muttrar, brickor och muttrar.
3 < p> Placera vinschen på monteringsplattan så att dess bulthål ligger rakt ovanför monteringsfästet. Sätt i fyra skruvar genom botten av monteringsplattan och säkra med låsbrickor och låsmuttrar. Dra dessa bultar till 30-35 fot-pounds av vridmoment.
4

Installera solenoiden fäste på monteringsplattan och dra åt med en skiftnyckel. Fäst solenoiden på fästet.
5

Anslut de gröna och blåa kablarna från vinschen fjärrkontroll till liknande färg terminalerna på solenoiden.
6

Anslut blå och gula ledningarna från vinschen motor till solenoiden terminalerna. Den gula sladden ska fästa till terminalen-märkt positiva motor och den blåa ledningen kommer att fästa till terminalen-märkt negativa motor.
7

Kör de röda och svarta kablarna från solenoiden till bilens batteri. Tillbaka terminalen bultarna off på batteriet och koppla den röda kabeln till den positiva polen och den svarta kabeln till den negativa polen. Dra åt terminala bultarna ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86862.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.