Hur man installerar högtalare i en Jeep Cherokee

Jeep Cherokee sport utility fordon är utrustat med en stereo radio och högtalare på fabriken. Men om dina högtalare inte fungerar, eller om du vill förbättra ljudet av din stereo genom att ersätta dem med bättre, högre prestanda eftermarknaden högtalare, måste du veta hur man installerar högtalarna i din Jeep Cherokee. Byte av högtalarna i bilen innebär att man tar isär dörrpaneler och liknande, men om du kan följa instruktionerna och använda grundläggande verktyg, det är ett jobb som är väl inom räckhåll för den genomsnittliga gör-det-självare. Saker du behöver
Phillips ScrewdriverSmall slätt blad ScrewdriverDrill med 1/8-tums BitSheet Metal ScrewsTorx T20 Driver
Visa fler instruktioner
framdörrarna högtalare
1

Ta ut de två skruvarna underifrån armstödet på dörren med en stjärnskruvmejsel. Ta en Phillips skruv från trim runt dörröppnaren.
2

Ta ut en Phillips skruv från övre framkanten av dörrbladet, och en skruv underifrån dörren pull.

Billiga 3

Ta en liten platt skruvmejsel och lossa klämman bakom fönstret veven (om de är utrustade med manuell windows). Om du har makten fönstret alternativet vara noga med att koppla ledningarna ansluts på baksidan av dörrpanelen när du tar ut den i nästa steg.
4

pry utåt på botten och på sidorna av dörren panel med en panel verktyg för att lossa klämmorna som håller panelen på plats. När klippen är lös, lyft upp panelen och stänga av dörren korrekt.
5

Ta ut de två skruvarna som håller högtalaren på plats. Dra ur högtalarna, och dra ur kontakten på baksidan. Anslut den nya högtalaren till ledningar, och håll den i öppningen för att markera var de monteringsflikarna är. Borra små hål med en 1/8-tums borr i de markerade platserna och skruva den nya högtalaren på plats.
Bakre högtalare
6

Pry runt kanterna på högtalargallret med din panel verktyg och lossa clipsen som håller gallret på plats.
7

Ta ut de två T20 Torx skruvarna som håller högtalaren på plats. Dra ur högtalarna och koppla loss kontakten.
8

Anslut den nya högtalaren till ledningar, och placera den i öppningen. Håll den på plats med skruvarna du tog bort tidigare.
9

Snap högtalargallret på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83192.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.