Lägga till en backkamera

Många backkamera kit använder de bakre bultarna registreringsskylt för att hålla kameran på bilen. De kan också använda hålet som skapats av registreringsskylten ljus ledningar för att bära kamera ledningar in i bilen. Om du har tur, det finns ingen borrning att göra alls eftersom bildskärmen du fästa på instrumentbrädan och kameran kommunicerar med varandra trådlöst. Endast något komplicerad del är kabeldragning kameran i backljus krets för ström och växling. Saker du behöver
Backkamera kit
Skiftnycklar
Skruvmejslar
Isoleringstejp
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Anbringa bildskärmen till en lämplig plats på instrumentbrädan med den medföljande kardborre band. Ge instrumentbrädan en torka först med isopropylalkohol som kommer i satsen. Koppla in strömförsörjningen till cigarettändaruttaget.
2

Demontera skruvarna registreringsskylten på baksidan av bilen och infoga dem genom hålen i kameran. Ta bort plastskyddet från registreringsskylt ljus --- brukar det pries av med en platt skruvmejsel. Skruva fast kameran med registreringsskylt tillbaka till bilen och kör kameran ledningar in genom registreringsskylt ljus ledningar hål.
3

bort plasten panel i bagageutrymmet. Var försiktig att du inte skadar några fästelement.
4

Dra kabeln från kameran till backljus bostäder inom stammen. Koppla bort den negativa kabeln på bilens batteri i motorrummet. Strip ungefär en halv centimeter från den svarta och röda trådar som går till vända glödlampa. Linda in kameran trådar runt backljus trådarna. Matcha färg för färg. Tätning med tejp.
5

Byt paneler bålen plast och negativ kabel på bilbatteriet.
6

Test. Kontrollera att handbromsen är åtdragen. Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till extrautrustning. Slå inte på motorn. Placera bilen i omvänd och kolla din bild. Justera orienteringen med knappen Orientering --- bilden bör spegla backspegeln är aspekt,. Samt vinkla kameran genom att justera kamerans fat för bästa bild

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95280.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.