Hur man tar bort en Honda CRX Shifter

Honda CRX har varit en favorit bil för customizers sedan första utgåvan 1984 tack vare sin kompakta storlek, låga kostnader och den lätta tillgången på reservdelar. De flesta CRXs såldes med manuell växellåda för att maximera kraften i en liten motor. Den växlingar i både manuella och automatiska versioner är vanliga mål för eftermarknaden förändring. Många typer av reglage är tillgängliga - från kolfiber till rostfritt stål och allt däremellan - och processen att förändra dem är lättare än du kanske tror. Saker du behöver
insexnyckel
Stor skiftnyckel
Stor skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Ändra en manuell växelspak
1

Grip den växelspaken i handen och vrid den åt vänster så hårt som möjligt. Med lite ansträngning ratten borde börja röra sig. Vänd den flera varv och det kommer att släppa från växelspaken nedanför. Om vredet inte kommer att vända i din hand, använd en skiftnyckel eller en rörmokare skiftnyckel för att få fart.
2

Välj en växelspak som passar detaljerna höjdnivå föredrar du när du kör. Hitta en som passar din hand storlek och körstil.
3

Installera växelspaken genom att placera den över växelspaken så att trådarna linje med det inre av växelspaksknopp. Vrid växelspaken i medurs riktning för flera varv tills knoppen är tight. Se alla detaljer om den nya shifter åt rätt håll så att effekten är visuellt tilltalande. Addera Ändra en automatisk växelspaken
4

Hitta ställskruven sitter på sidan eller baksidan av växelreglaget. Detta är en liten skruv som håller knoppen på plats. Ta ut inställningsskruven med en insexnyckel av rätt storlek. Med ställskruven borta, bör shifter lossna.
5

Ta växeln genom att arbeta den från sida till sida och uppåt tills det är fritt av pinnen. Rengör eventuella rester eller lim off av pinnen.
6

Följ instruktionerna som följde med din nya automatiska växelspak för att säkerställa korrekt installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86527.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.