Hur Svårt att tråd en Sirius Starmate Radio

Din Sirius Starmate lägger satellitradio till någon bil med en låg-powered FM-modulator. Detta sänder en FM-signal till en ledig kanal på bilens radio. En undergång till denna typ av system är de extra kablar över instrumentpanelen för att driva enheten. Du kan minimera röran på instrumentpanelen genom att ansluta dem direkt till bilens säkring panel. Med några vanliga elektriska delar och en förståelse för 12-volts elsystem, kan du få det här projektet gjort i ett par timmar. Saker du behöver
12-volts kvinnlig auto tillbehörsanslutningen
Butt kontakter
Tänger
Fuse tap
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Hitta det inre gruppcentralen för ditt fordon. Om du har problem, kan bilens bruksanvisning hänvisa dig till den exakta platsen.
2

Fäst Sirius Starmate radion till en lämplig plats på instrumentbrädan. Kör strömkablarna tillbaka till fönstret och längs springan mellan fönstret och streck.
3

Sätt in 12-volts kontakten från radion till den kvinnliga auto tillbehör utlopp.

4

Fäst den svarta kabeln från uttaget nära gruppcentralen till ren metall. Detta fungerar som radions jordanslutning. En gemensam grund är under en bult eller skruv. Tillbaka skruven att skjuta tråden under och dra den tillbaka ned.
5

Anslut säkringen kranen till den röda kabeln från uttaget med en butt-kontakt. Dessa verkar genom att placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med en tång.
6

Tryck säkringen kranen i en tom plats i gruppcentralen.
7

Säkra lösa sladdar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86909.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.