Hur man installerar en RSX plats till en Civic

En Acura RSX är mycket lik en Honda Civic och en mängd olika komponenter är utbytbara mellan de två. RSX framstolarna har mer av en kram känner till dem, jämfört med stock Honda Civic säten och är helt enkelt en lite mer bekväm. Installera en RSX framsätet kräver mindre modifiering till komponenter i sätet för att skruva in den Honda Civic korrekt. Saker du behöver
hylsa och spärrskaft uppsättning
Måttband
Måla markör
Skyddsglasögon
3/8-tums borr
Borrmaskin
Visa mer Instruktioner
1

Skjut sätet hela vägen framåt genom att lyfta på justeringen bar och skjuta stolen mot framsidan av bilen. Ta bort de bakre bultarna som håller stolen i golvet med hylsa och spärrskaft set.
2

Skjut sätet hela vägen tillbaka genom att lyfta på justeringen bar och trycka sätet bakåt i bilen . Ta bort de främre skruvarna som håller fast sitsen på golvet med hylsa och spärrskaft set. Addera 3

Tips ryggstödet och strömkabeln kopplas bort genom att trycka på klippet och dra isär dem. Skjut säkerhetsbältet genom skåran i axeln stödet och dra ut sätet i bilen.
4

Ta guiden säkerhetsbältet axeln från Honda Civic sätet med socket och ratchet set. Ställ det åt sidan, eftersom det måste installeras på RSX sätet.
5

Ställ RSX sätet på sin sida i ett rent område. Leta reda på den bakre bulten monteringshålen på sätet spåra och mäta 1/4 tum från slutet av monteringshålen mot den bakre delen av banan och markera det med färgen markör.
6

Sätt på skyddsglasögon. Montera 3/8-tums borr i borrmaskinen och plugin i borrmaskin.
7

Utöka de bakre monteringshålen till markeringen genom att driva på borren och hålla borrkronan mot bakre delen av monteringshålen. Se till att numera ovala hålet är samma bredd i den nyligen borrade området genom att trycka den roterande borr till sidorna av monteringshålen.
8

Ställ RSX säte i Honda Civic. Luta ryggstödet och koppla in kablaget. Skjut RSX sätet till baksidan av sin bana genom att dra upp justeringen tillbaka och skjuta ryggstödet.
9

Rada upp sätet spåret framför monteringshål med fästhål i brädan av bil. Montera de två främre fästskruvarna och dra åt dem med hylsa och spärrskaft set.
10

Skjut sätet framåt genom att dra upp justeringen bar och skjuta stolen mot framsidan av bilen. Rada upp den nyligen utökade spårvidd bak monteringshål med fästhål i brädan av fordonet. Montera baksätet montering bultar och tight dem med hylsa och spärrskaft set.
11

Ta guiden säkerhetsbältet axeln från RSX sätet med socket och ratchet set. Placera Honda guide säkerhetsbältet axeln på plats på RSX sits och tråd i de bultar.
12

Efterdra alla skruvarna med socket och ratchet set. Skjut säkerhetsbältet i säkerhetsbältet axeln guiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87523.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.