Hur man programmerar en Acura Tl Keyless Entry

Den Acura TL: s nyckellösa låssystemet är programmerbar i 1997-2006 modeller. På 2007 och nyare modeller, måste de fjärrkontroller kan programmeras på generalagenten. En arbetsgrupp fjärrkontrollen är inte nödvändigt att gå in i läget sändarens programmering, till skillnad från på många andra fordon. Använd en äkta Acura nyckelbricka för programmeringen, du kommer inte att kunna matcha upp icke-fabriken sändare. Varje åtgärd måste slutföras inom fyra sekunder av den föregående åtgärden eller förfarandet måste upprepas. Instruktioner
1

Sätt din nyckel, stänga dörrarna och vrid nyckeln till "On" (denna position är markerad "II" på din tändning). Tryck snabbt på "Lock" på fjärrkontrollen som du vill programmera, och sedan slå på tändningen till "Lock" (märkt "0").
2

Vrid tillbaka till "On . "Tryck snabbt" Lock "på samma fjärrkontroll. Vrid tändningen till "Lås" och sedan slå på den igen till "On." Addera 3

Tryck "Lock" på samma fjärrkontroll. Vrid tändningen till "Lås" och sedan slå på den igen till "On." Du hör dörrar lås, lås sedan upp. Detta signalerar att du är i sändarens programmeringsläge. Om dörrarna inte låser, upprepa hela processen, mycket uppmärksamma på tiden mellan varje åtgärd.
4

Tryck "Lock" igen på samma fjärrkontroll. Du kommer att höra dörrlås engagera, sedan lossa för att bekräfta att fjärrkontrollen är programmerad. Tryck på "Lock" på varje ytterligare fjärrkontroll du vill programmera. När du är klar, vrid nyckeln till "Lås".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95281.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.