Hur man programmerar en nyckel för en Ford Freestar

En populär bil introducerades av Ford 2004 , omfattar Freestar trådlös nyckel fjärrkontroller som en av sina vanliga eftermarknaden alternativ . Dessa viktiga fjärrkontroller är en typ av elektronisk nyckel som måste programmeras till bilen , som fungerar som en säkerhetsåtgärd mot stöld . Användbart för distans låsa och låsa dörrarna också , är nycklarna initialt programmeras på generalagenten med bilen . I händelse av att du måste köpa en ny nyckel fjärrkontroll eller programmera en, kan du kringgå återförsäljaravtalet avgifterna genom att göra det hemma i minuter så länge du fortfarande har en fungerande nyckel . Instruktioner
1

Placera en fungerande nyckeln i tändningslåset för din Freestar och cykla tändningen till " Kör " och sedan tillbaka till " Off ". Observera att " Run "-läget är bara två klick framåt , inte hela vägen till att starta tändningen .
2

Ta arbetsnyckelsignalen och snabbt sätta in din nya nyckel som skall programmeras .
< br > Billiga 3

Vrid nya viktiga två klick till " Run "-läge , låt det sitta i 5 sekunder , sedan cykla tillbaka till " Off " läge igen .
4 < p > Vänta säkerheten ljuset på din Freestar att aktivera och stänga backa för att indikera att programmeringen lyckades. Din nyckel är nu klar för användning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94966.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.