Konsten att ifrågasätta nya grepp på en Harley motorcykel

De styret på din Harley är en liten men viktig del av ridning din motorcykel. Att ha goda styret innebär mindre handled trötthet, mindre gaspådrag slip, mer självsäker lutar och vrider och mer övergripande komfort. Om ditt grepp blir gammal och sliten eller har ens börjat torr-röta, måste de bytas ut. Nya styret är relativt billiga och enkla att installera. Saker du behöver
styret
styret självhäftande
Tryckluft
Visa fler instruktioner
1

bort eventuella styret end vikter från styret. De flesta helt enkelt kräva en Phillips-skruvmejsel för att skruva. Om din inte gör det, se din instruktionsbok för att bestämma den korrekta metoden för att ta bort dem.
2

Sätt halmen in i munstycket av en burk med tryckluft. Sätt i den andra änden av halm mellan vänster styrhandtag och styret. Tryck på munstycket av den komprimerade luften med en hand för att frigöra en explosion av luft. Detta bör lossa greppet, så att du kan dra greppet från styret med den andra.
3

in änden av tryckluftsmunstycket halm mellan höger styret och gasreglaget ärm. Tryck på munstycket för att släppa ut luft, lossa greppet. Vrid greppet medurs för att skjuta den från gasspjället hylsan.
4

Applicera en liberal mängd styret lim på vänstra änden av styret. Skjut in den nya vänster styret (greppet med den mindre öppningen) på styret. Applicera styret lim på gaspådrag hylsan och skjut den högra sidan handgreppet på plats över hylsan. Låt en timme för limmet att ställa.
5

Sätt tillbaka eventuella styret vikter eller bar gavlar bort tidigare. När greppet limmet har satt helt (du ska inte kunna vrida vänster handgreppet alls), ta cykeln ut för en provtur och se hur den nya grepp passform.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84511.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.