Hur man stämmer en Volvo S40

När de flesta hör ordet Volvo, det ingen tvekan frammanar bilder av fotboll mammor kör sina barn runt i en kombi. Men Volvos är också populära bilar för trimning och modifiering, särskilt under de senaste åren som de har blivit mer och mer sportig. S40 är ett bra exempel. Detta är en medelstor sedanmodell som tar mycket väl tillsatsen av prestanda delar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera större hjul och däck. Detta är ett av de enklaste områdena att uppgradera samt en som kan göra störst skillnad visuellt. Större hjul fyller hjulhusen bättre då de relativt små original hjul. Bredare, klibbigare däck kommer att förbättra din Volvos hantering avsevärt också.
2

Trimma suspension för bättre hantering. Volvo S40 är redan en ganska sportig bil i lager formen, men kan dra nytta av en prestationsinriktad suspension. Du kan gå med sänkningsfjädrar och chocker eller för den längsta i hanteringen uppgraderingar installera ett coilover-system. Detta gör att du kan ringa in markfrigången samt hur stelt eller mjukt fjädrade din Volvo är. Det finns också uretan bussningar som kan installeras som rör sig mindre än bussningarna lager gummi för en mer exakt känsla. En strut brace för fronten rekommenderas också.
3

Uppgradera motorn. Mer kraft är en bra sak när det kommer till en over-engineered bil som Volvo S40. Här är de vanliga misstänkta är ett fritt flöde avgaser, kall luft intag och en omprogrammeras motorstyrenheten.
4

Uppgradera bromsarna. Nu när din S40 är snabbare, bättre bromsar är en bra idé också, eftersom du vill vara säker på din Volvo förblir balanserad. Det finns ett par alternativ här, varav en är helt enkelt installera över borrade prestanda rotorer som hjälper avleda värme och bättre bromsbelägg som kommer att minska dina bromssträckor. På de mer extrema änden är en stor broms kit som drastiskt kommer att förbättra din Volvos förmåga att sluta.
5

Ändra interiör och exteriör. Volvo gjorde ett bra jobb på S40 inredning, så uppgraderingar här kan hållas till ett minimum. Det finns anpassade dörrlås ramar för S40 samt uppgraderade golvmattor som gör din inredning mer lyxiga och välkomnande. Efter att gå vidare till utsidan, där du kan installera en liten bakspoiler och en uppsättning stänkskydd för att hålla lera utanför bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95268.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.