Hur du anpassar en Honda Ruckus

ägare som rider en Honda Ruckus brukar göra det för sina gas-sparande motorer och kompakt design som gör dem stora motorcyklar för stadskörning. Utformningen av Ruckus är solid och modern men saknar personlighet. Även om dessa cyklar är relativt små i storlek och kort på livets goda, är det möjligt att annonser lite flärd och stil till din Honda Ruckus med eftermarknaden alternativ såsom hjul, däck, grafik färg och uppgraderingar prestanda. Saker du behöver
Aftermarket fälgar
Aftermarket däck
Högt flöde avgasljuddämparen
Graphics kit
Ape hanger styre
Visa mer Instruktioner
1 < p> Installera eftermarknaden fälgar. Beståndet fälgar på Honda Ruckus är grundläggande moped fälgar och lägga onödig vikt till cykeln. Aftermarket fälgar är ljusare och elegant. De kommer också i färger som kan komplettera färgschema Ruckus. Vid uppgradering fälgar, är det vanligt att uppgradera däcken samtidigt. Det är möjligt att uppgradera till däck med mönster som hittas på gatan cyklar som har flera hundra hästkrafter än Ruckus.
2

Uppgradera till ett högt flöde avgassystem ljuddämpare. Beståndet Ljuddämparen används på Ruckus är begränsande, dvs, hästkrafter bli rånad av avgassystemet eftersom gaserna inte kan undgå motorn tillräckligt snabbt. Ett högt flöde avgasljuddämparen kommer inte bara lägga till några decibel till din cykel avgasljud, kommer det att minska mottryck och möjliggöra för fler hästkrafter vinster. Addera 3

Installera en Ruckus grafisk kit att personifiera färgen systemet. Populärt på smuts cyklar och fyrhjulingar, grafik kit är populärt med skoter entusiaster också. Lägga till grafik gör att du kan lägga till en personlig prägel på ditt Ruckus.
4

Installera ape hanger styre. Ape hanger styre gjordes berömd när folk började att installera dem på egen Harley-Davidson motorcyklar. Dessa styret sitter högt så du måste nå ut för att hålla dem. De ger en cykel en egen look men kan ta lite tid att vänja sig. Däremot kommer de att vända säkert huvuden på en Ruckus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83651.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.