Hur du justerar Boost på en 99 PSD

I många tunga lastbilar som byggdes av Ford Company, Ford Power Stroke, eller PSD, låter motor för bearbetning av dieselbränsle. Medan motorn är brukbart, är det svårt för förarna att justera turbo inställningarna för sina motorer. För att korrekt justera denna inställning, måste en annan wastegate styrenhet monteras på motorn som möjliggör enkel justering av effektläget. Installera den nya komponenten är relativt lätt. Saker du behöver
Wrench
Nya wastegate controller kit
Spetstång (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Ta kapselfabriken wastegate från din bil med hjälp av en skiftnyckel för att ta bort bultarna som förbinder behållaren till turboaggregatet. Ta bort e-klippet som förbinder wastegate spaken till fordonets dragstången med hjälp av en liten hacka för att kila klippet ut, och sedan placera en magnet nära klippet för att förhindra den från att gå vilse när det lossnar. Efter avlägsnande klippet bort dragstången från wastegate spaken.
2

Koppla slangen laddtryck från wastegate kapseln och anslut slangen med den lilla plastboll som medföljer din nya wastegate kit.

3

Anslut komponenten fjäderhållare av din nya wastegate kit med bultar för din gamla wastegate kapseln att skruva fjäderhållaren i turbon i stället för den gamla kapseln. Kontrollera att den svarta pricken på fjäderhållaren vänd mot mitten av turboaggregatet.
4

Installera din nya dragstång i stället för den gamla dragstången genom att köra den genom fjäderhållare och placera den på wastegate spaken. Installera e-klämman som medföljer nya wastegate kit genom att placera den i spåret av den stegade stift wastegate armen. Om dina händer är för stora, kanske du vill använda nål-tång för att ställa in klippet.
5

Placera den mindre fjäderhållaren komponent på slutet av din dragstången och skruva fast hållaren på plats med din låsmuttern tills fjäderhållaren är 2 inches lång. Du kan nu justera lyft för din bil genom att vrida låsmuttern antingen vänster eller höger. Vrida låsmuttern höger kommer att öka öka, vrida muttern åt vänster minskar boost Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96782.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.