Hur man lyfter en Grand Cherokee

När du inte har pengar att anlita en professionell mekaniker, måste du försöka att slutföra enkla bilreparationer jobb själv. Det första steget för att nästan varje reparation är att lyfta bilen på pallbockar så att underredet är lätt åtkomliga. Däremot kan stora fordon, såsom Jeep Grand Cherokee, ibland vara skrämmande att lyfta. Dessutom kan det vara svårt att veta var du ska placera din domkraft och pallbockar. Men lyfta en Jeep Grand Cherokee på pallbockar är egentligen inte svårare än något annat fordon. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

parkera din Jeep på en plan, jämn yta. Placera fordonet i parken och stäng av motorn.
2

Placera golvet jack försiktigt i mitten av den främre tvärbalk för din Jeep Grand Cherokee. Veva ihop domkraften för att lyfta den främre delen av Jeep några inches från marken.
3

Slide två jack står under förstärkta stödpunkter precis bakom framhjulen. Kontrollera att de är korrekt centrerad.
4

långsamt sänka domkraften tills Jeep Grand Cherokee kommer att vila på den främre pallbockar. Flytta domkraft på baksidan tvärbalk av Jeep, noggrant centrera den och sedan veva tills baksidan av jeep lyfts några inches.
5

Skjut de återstående två pallbockar enligt de förstärkta stödpunkter som är precis framför bakdäcken. Återigen, kontrollera att de är korrekt centrerad.
6

Långsamt sänka domkraft tills baksidan av Jeep kommer att vila på de bakre pallbockar och Jeep lyfts levelly. Nu kan du arbeta på din Jeep Grand Cherokee som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95269.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.