Hur man installerar en spoiler på en Hyundai Elantra WI

Installera en spoiler på en Hyundai Elantra är en enkel uppgift som kan lägga ett distinkt utseende. Originalutrustning spoilers kan köpas direkt från en Hyundai-återförsäljare eller så kan du välja en eftermarknad spoiler från en tredje part tillverkare. När du köper en eftermarknad spoiler för Hyundai Elantra, är det starkt rekommenderat att välja en spoiler avsedd för fordonet. Saker du behöver
Borrspetsar
Borra
Spoiler
Bättringsfärg
Vakuum
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1 < p> Mät bredden och längden på Elantra s bagageluckan och notera där de stödjande hängslen är. Dessa mätningar kommer att hjälpa dig att köpa en spoiler, speciellt när man väljer en generisk eftermarknaden alternativ.
2

Köp en spoiler för Hyundai Elantra. Om spoiler inte är avsedd för Elantra, se till att fästena passa dimensionerna från steg 1.
3

Placera spoilern på bakluckan på Elantra där du avser att permanent montera den .
4

Markera bulthålen krävs för spoilers monteringsfästen på Elantra bål.
5

bort spoilern och borra hål genom de märken du gjort på Elantra s bålen. När du är klar borrning, rengör och dammsuger hålen för att ta bort eventuella metallspån.
6

Jämna insidan av hålen med hjälp av extra fin sandpapper. Efter hålen har rengjorts och slipas, använd matchande bättringsfärg för att täcka eventuella exponerad metall.
7

Fäst spoiler till bakluckan på Hyundai Elantra, enligt de anvisningar som medföljer spoiler. Slutlig fastsättning av spoiler lättare kan åstadkommas med hjälp av en assistent. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83856.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.