Hur Hem-Bygg en Body Lift

Om du äger en lastbil eller SUV och vill lägga större diameter däck på det, kommer du att behöva öka hissen mellan chassi och kroppen av lastbilen för att hindra de större hjulen från gör kontakt med kroppen. Ett sätt är att köpa ett kommersiellt producerat professionell lift kit, men de är i allmänhet ganska dyra. Ett alternativ är att göra din egen kit med hockey puckar. Hockeypuckar är gjorda av tät gummi, ungefär som fjädring bussningar, och tål vikten av kroppen, vilket ger en ekonomisk lösning på kropp lyfta lastbil. Saker du behöver
Stoppklossar
Hi-lift jack
Drill
Hockey puckar
Nya eftersläpning bultar, muttrar och brickor
Ratchet skiftnyckel och uttag
Show Mer Instruktioner
1

Applicera bilens parkeringsbroms och Blockera hjulen för att förhindra att fordonet rör sig under lyftet.
2

lokalisera alla bussningar mellan chassit och kroppen av din lastbil. Titta antingen i bilens instruktionsbok eller under din lastbil, det kommer att bli en serie gummiklädda stöd mellan kroppen och ramen, med bultar som passerar genom centrum av dem, hålla kroppen och ram tillsammans
<. br> 3

Lossa och ta bort eftersläpningen bultarna som håller kroppen och ram tillsammans.
4

Borra ett hål genom centrum av ett antal hockey puckar att matcha diametern på de utvalda LAG bultar att fästa kroppen i chassit. Använd inte mer än tre hockey puckar per chassi abborre. Välj bultar ersätter eftersläpning som är en tum längre än antalet staplade hockey puckar som du har valt.
5

Jack upp ena änden av fordonet bara tillräckligt så att du kan ta bort gummibussningar mellan chassit och kroppen av din lastbil, sedan in ersättare hockey puck bussningar mellan chassit abborre och kropp. Upprepa dessa steg tills alla original bussningar har tagits bort och ersatts med hockeypuck bussningar runt fordonet. Samma antal hockey puckar (1 till 3), måste användas på alla chassi sittpinnar.
6

Byt nya eftersläpning bultarna genom att infoga dem från undersidan av chassit sittpinnar och säkra dem till kropp genom att trä en bricka och mutter till toppen av varje eftersläpning bult. Dra åt skruvar och muttrar på plats och ta bilen för en provkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87492.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.