Hur köper jag en kompressor för en Saab?

Kompressorer tillåta mer luft att ange din motor under förbränningen cykeln, och därmed förbättra din motorns effekt och bilens prestanda. Även Saabs redan utgör en av de ledare som finns i den globala bilindustrin konstruktion och tillverkning, kan många modeller av Saabar förbättras i fråga om prestanda med installationen av en Saab-kompatibel kompressor. Att köpa en kompressor för en Saab kräver att arbeta med och genom en Saab återförsäljare, eller försöker att identifiera tredje part kompressor säljare. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1 Saab.com

Besök och välj ditt hemland från lämplig global regionen. Saab har över 63 specifikt land och andra platser i området under fem främsta globala regioner. Klicka på lämplig region eller ett land i listan.
2

Välj "Dealer Locator" alternativet på den vänstra sidan av ditt lands webbplats huvudsida. För vissa länder, såsom USA och Kanada skriver en zip eller utskick kod för att hitta din närmaste återförsäljare. I andra länder som Luxemburg, bara en handfull återförsäljare finns och Saab kommer att visa dig sina platser på en karta över landet.
3

Kontakta din lokala Saab-handlare och berätta för dem att du är intresserade av att köpa och installera en kompressor. Se till att ha din Saabs år, göra och motor information lätt tillgänglig innan du kontaktar generalagenten. Du kan inte installera superchargers i vissa Saabar, beroende på år eller specifik modell.
4

Följ din återförsäljare råd om hur du köper din Saabs nya kompressor. Merparten av tiden återförsäljarna kommer att beställa den delen direkt till dig. I vissa fall kan dock återförsäljarna hänvisa dig till olika online eller andra källor som säljer Saab-kompatibel superchargers.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84344.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.