Hur man installerar V-LED Motstånd

V-LEDS.com är en eftermarknad leverantör av fordon LED lampor och tillbehör. När du byter bilens konventionella blinkers, markör och /eller broms med högre intensitet och längre livslängd LED enheter, kan du finna det nödvändigt att installera en in-line enhet belastning motstånd för varje LED ersättningslampa. In-line motstånden är utformade att ge ett ytterligare motstånd belastning till belysningskretsen, som tillåter blinkers lysdioder för att blinka med en lämplig takt. V-LED motstånd är också utformade för att åtgärda problem som rör falska "glödlampa utbrändhet" varningar för vissa tillämpningar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejsel Set
fordonsreparation Drill manuell hotell med borr satt
Visa fler instruktioner
1

Turn off fordonet. Kontrollera att fordonets LED-lampor är avstängda.
2

Öppna bilens motorhuv, bål eller något annat utrymme som krävs för att få tillgång till de LED-lampa kontakterna. Ta bort alla komponenter som hindrar tillgång till kontakt, använd lämpliga socket verktyg och /eller skruvmejslar. Se de specifika instruktioner som medföljer bilens reparationshandbok, om det behövs.
3

Lossa kablaget från LED-lampa eller bostäder kontakt.
4

Anslut bilens manliga kabelstam till lasten motståndets kvinnliga pigtail kontakt.
5

Anslut hankontakt från belastningsmotståndet till LED-lampa eller honhuset kontakt.
6

Undersök området kring LED lamphuset och hitta en lämplig montering område för belastningsresistorn. Frigör önskad montering området från rörliga mekaniska delar, värmekällor och brännbara vätskor. Betrakta montering belastningsresistorn till en platt metall parti av fordonet, för att underlätta värmeavledning, om möjligt.
7

Borra ett litet hål genom monteringsområdet, med användning av en lämplig storlek med borr. Skada inte några komponenter placerade bakom monteringsytan under borrningen processen.
8

Säkra lasten motståndet till montering området, med den medföljande 6 mm bult. För extra säkerhet, använd den medföljande dubbelhäftande tejp i samband med monteringsbulten.
9

Utför anslutning och montering förfaranden för andra eventuella kvarvarande ytterbelysningen, om tillämpligt. Byt ut eventuella komponenter som tidigare avlägsnades, att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87475.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.