Hur man installerar Satellite Radio i en 2008 FJ Cruiser

Att köpa en ny satellitradio för din Toyota FJ Cruiser kan vara ett dyrt förslag. Du kan minska träffen till din plånbok genom att installera satellitradio själv. Båda tillverkarna av satellit radioapparater, Sirius och XM, stödja installera enheten på egen hand och du inte behöver någon expertis för att slutföra projektet. Hela processen tar ungefär 30 till 60 minuter. Saker du behöver
Satellite Radio konsol
Satellite Radio antenn
Satellite radio audio anslutningskabel
Automotive Tape
hög stege
Visa fler instruktioner
1

Öppna din förarsidans dörr och leta efter en lämplig plats att placera din satellitradio konsolen. Den Sirius satellitradio installationsguide definierar en lämplig plats som en som är lättillgänglig för både passageraren och föraren och inte blockerar förarens synfält. Det finns klisterremsor på undersidan av satellitradio konsol som du använder för att hålla enheten på plats.
2

Hitta din hög stege och placera den nära antingen tillbaka sidodörr. Klättra upp för stegen för att få tillgång till taket på din FJ Cruiser och söka efter en plats där att fästa satellitradio antennen. Du kan placera den var som helst på taket som har en siktlinje mot himlen och är stabilt och platt. Det kommer att finnas en inbyggd klibbiga pad på botten av antennen som du ska använda för att fästa antennen till taket.
3

Ta din satellit sladd radio kontakt och fäst den kortplatsen på baksidan av antennen. Dra i snöret ner i bilen med hjälp av någon av de två bakdörrar. Slip sladden genom gjutning av fordonet och dra längs taket medan du använder fordonsindustrin tejp för att hålla ner den. Anslut satelliten sladden radio kontakt i baksidan av satellitradio konsolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86018.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.