Hur ansöker ett Paint Pinstripe till din bil

Pinstripes lägga till färg och definition till en bilens kaross linjer. Du kan ansöka vinyl pinstripes på samma sätt som ansöker klistermärken på en bil, men dessa så småningom torka ut och bli knäckt och sprött. Paint pinstripes varar mycket längre och kan anpassas exakt efter dina smaker. Måla pinstripes kan appliceras direkt ovanpå bilens klarlack. Pinstripe proffs tar vanligtvis hundratals dollar för handmålade streck, men du kan göra dem själv några material och en stadig hand. Saker du behöver
Automotive maskeringstejp
Fine-line maskeringstejp
maskeringspapper
Pinstripe måla
Pinstripe pensel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att bandet är den exakta bredden på remsan du vill. Fäst bandet på framsidan av framskärmen, och sträcka ut den bakre delen av fordonet utan att röra den mot lacken.
2

Titta på bandet eller har någon stå på sidan av fordonet och berätta när linjen ser rakt och är i den position där du vill ha strecket. Placera försiktigt tejpen mot fordonets sida och jämna den med handen.
3

Kontrollera bandet för att se till att du är nöjd med positionen. Placera en bit fin-line band precis nedanför och en annan strax ovanför maskeringstejp. Se den fina linjen bandet är rakt och följer den exakta kant maskeringstejp.
4

Peel maskeringstejpen bort av fordonet och från mellan den fina linjen tejp. Vara noga med att inte röra den fina-line tape.
5

Lägg bred maskeringstejp längs ytterkanterna av den fina linjen tejp. Se till bred tejp vidrör fordonets färg och överlappande den fina-line band, men är ej i kontakt med färgen där kritstreck kommer att bli.
6

Place maskeringspapper längs kanterna på den breda maskeringstejp och fäst den med mer tejp. Se till toppen och botten av det område du vill pinstripe är nu helt skyddade från färg droppar och det område du vill ha målat är rak och utsatt.
7

Måla det öppna området med kritstreck färg och en pinstripe borste. Storleken på linjen och borsten är ditt beslut. Måla ett lager och låt färgen torka i 5 timmar. Peel all maskeringstejp långsamt att avslöja din nya färg kritstreck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83444.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.