Hur man installerar DC Racing Headers

Det enklaste sättet att lägga hästkrafter till din motor är att öka luftflödet som kommer in eller går ut ur motorn. Utjämning ut luftflödet i avgassystemet börjar med byte avgasgrenröret med en rörformad header. DC Racing Sport gör en linje av rubriker för olika märken och modeller. I det här fallet är projektet fordonet en 1997 Acura Integra, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
DC Sports 4-1 header
antikärvningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av bilen med domkraft och ställ den på pallbockar. Kontrollera att fordonet är fast på läktaren innan krypa under.
2

krypa under bilen och leta där den sekundära avgasröret ansluter till katalysatorn. Unbolt avgaserna från omvandlaren med hjälp av 3/8-tums harskramla och ingångar. Upprepa vid den andra änden av det sekundära röret, vid motorns grenrör, som är också tillgänglig från under fordonet. Sänk röret ut från fordonet.
3

Pop huven och skruva isär värmeskölden som går runt grenröret med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt syresensorn från avgasgrenröret med en skiftnyckel, och dra ur ledningsnätet samtidigt.
4

Unbolt avgasgrenröret från huvudet med 3/8- tums Ratchet och uttag. Lyft avgasgrenröret ur motorrummet och ställ den åt sidan.
5

Skjut utbytesavgassystemet packning försedd med huvudet på pinnbultarna för grenröret. Skjut sedan huvudet i motorrummet, och placera den på reglarna. Dra huvudet på huvudet av motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag eller en skiftnyckel. Börja med de inre mellersta bultar, alternerande topp och botten, arbeta dig mot utsidan av rubrikerna. Detta håller även ett tryck på huvudet och ser till att du inte har några avgaser läckor.
6

Stryk på tätningsmassa på syresensorn med antikärvningsmedel, sedan installera syresensorn i huvudet med en skiftnyckel. Anslut ledningsnätet i lager anslutningen.
7

krypa under bilen och anslut sidhuvudet på katalysatorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Kontrollera att avgassystemet donut packningen är mellan katalysatorn och huvudet, precis som om den kom från fabriken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95216.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.