Hur man installerar rubriker i en Dodge Durango

Headers är en vanlig och effektiv uppgradering för ägare av Dodge Durangos som söker mer prestanda ur sina fordon. Den Durango börser avgasgrenrör är relativt restriktiva. Byta grenrör med eftermarknaden rörformade rubriker hjälper motorn andas bättre genom att evakuera förbrukade avgaser mycket snabbare. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Avfettaren
Penetrerande smörjmedel
Ratchet
Hylsnyckelsats
Open-ended skiftnycklar
Nya headers

Visa fler instruktioner
1

Tvätta grenröret och bultarna grenrör. Spray penetrerande smörjmedel på grenrörsbultarna och låt det dra i ett par timmar om det är möjligt att underlätta borttagningen.
2

Höj Durango med en domkraft och sänka den på pallbockar. Koppla beståndet grenröret från den mellanliggande avgaserna med en sockel. Gå ut under bilen. Sänk den tillbaka till marken när du har kopplat bort lager grenröret.
3

bort rutan lager luft eller någon eftermarknad luftintag om fordonet är så utrustad. Avlägsna fördelarens värmesköld genom att ta bort de två skruvarna som håller den på plats. Ställ värmeskölden åt sidan. Ta bort skruvarna som håller grenrör på motorn på varje sida. Ta grenrören från motorrummet och ställ dem åt sidan.
4

Ta bort de två bultarna som håller på varje grenrör, om nödvändigt, för den typ av rubriker som du installerar. Konsultera anvisningarna som följde med rubriker. Avlägsna bultarna genom att trä på två muttrar och dra åt dem mot varandra. Med en öppen nyckel, vrid den nedre muttern till un-tråden och ta bort bulten från motorn.
5

Spray avfettningsmedel på blockmontage ytan och skrubba bort smuts, olja, inbyggd upp koldioxid från avgaserna och någon gammal packningsmaterial. Du kan också spraya på packningen remover för att göra det lättare att skrapa bort den gamla packningen.
6

Montera en ny packning på motorn där header fästen. Om det behövs, använd en bit tejp för att fästa den medan du installerar och dra rubriker.
7

Sätt ny header på plats på motorn och fäst den med den nya hårdvaran som kom med huvudet . Ta bort all synlig tejp som du använde för att hålla packningen på plats. Installera luften låda eller luftintag.
8

Lyft Durango med ordet jack och placera den på pallbockar. Fäst det mellanliggande utblåsningsröret med samlingsrören. Sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95217.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.