Instruktioner för montering Kraftig Cooler Transmission Oil

Installera en tung transmission kylare är en bra idé om du gör en hel del tunga bogsering, kör i trånga utrymmen eller om du bor i ett extremt varmt klimat. Precis som kylmedel håller motorn sval, håller transmissionsolja överföringen körs vid optimal temperatur. Överhettning en sändning kan orsaka stora skador, precis som överhettning en motor kan. Det kan även lämna dig strandsatta i mitten av en lång resa. Lär dig hur du installerar denna kylare på rätt sätt, tillsammans med några tips för att göra jobbet lite lättare. Saker du behöver
Sidavbitare
Skruvmejsel Set
Linje skiftnyckel satt
Transmission cooler
Transmission cooler install kit (överföring slang, klämmor och kopplingar slang) katalog buntband
transmissionsolja
Ordet jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilen och säkra den på pallbockar.
2 < p> Ta linjen transmission avkastning med hjälp av en rad skiftnyckel. Detta är linjen där fluiden kommer från transmissionen till radiatorn. Det är oftast på nedre vänstra hörnet av kylaren. Skär gummidelen av denna linje med sidavbitare, placera en adapter på båda skurna delarna av slangen sedan klämma ner det med en slangklämma, dra åt den med en skruvmejsel.
3

Plug kopplingen på slangen som går från transmissionen i fodret slangen till kylaren och klämma ner den med en slangklämma, dra åt den med skruvmejseln.
4

Anslut kopplingen på slangen som går till radiatorn i returslangen av kylaren och fäst den med en slangklämma, drar åt den med skruvmejseln.
5

Skruva överföring slangen tillbaka in i kylaren använder linjen skiftnyckel.

6

Använd buntband för att säkra den svalare någonstans framför kylaren. Sätt banden genom flänsarna i kylaren och linda dem runt något metallföremål, du kan även säkra dem till kylaren. På vissa fordon kan detta innebära att ta bort den främre stötfångaren.
7

Sänk bilen med domkraften.
8

Starta bilen och låt den värmas upp. Kontrollera vätskenivån och lägga något om det behövs per din instruktionsbok. Cykla genom växlarna för att göra vissa att det inte finns några läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84240.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.