Hur man programmerar en Remote Keyless Entry-sändare för en 2002 Pontiac Grand Am

Den Pontiac bilföretag är en underavdelning av General Motors som inleddes år 1907 som Oakland Motor Company och blev Pontiac 1926. År 1973 var den första Grand Am släpptes som en medelstor familjebil. Däremot är det 2002 Grand Am en kompakt bil som sport en ny 2.2L fyrcylindrig motor. En annan funktion är fjärr keyless inresa, vilket tillåter användaren att låsa eller låsa upp dörrarna med en knapptryckning. Programmering nya fjärrkontroller kräver att du har en fungerande nyckel till bilen och eventuella ytterligare fjärrkontroller som du vill programmera. Instruktioner
1

Stäng alla dörrar på bilen och ta köpcentret PGM säkringen ur säkringen blocket under huven.
2

Sitt i förarsätet och satte nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till "Tillbehör". Vid denna punkt, kommer säkerhetsbältet lampan blinka och en ringsignal att höras en till tre gånger. Du behöver inte veta hur många gånger är det bara bilen räkna ut vad systemet har.
3

Sätt tändningen i läge "Av" och returnera den till tillbehör position inom en sekund.
4

Öppna förardörren och sedan stänga den igen. Du kommer att höra ett klockspel som betecknar bilen är i programmeringsläge.
5

Tryck och håll "Lås" och "låsa" knapparna på fjärrkontrollen, samtidigt. Håll ner dem i 14 totalt sekunder. Efter sju sekunder kommer en ringklockan ljud för att ange att fjärrkontrollen är synkroniserad med systemet. Efter ytterligare sju sekunder, kommer en andra ringklockan ljud som anger att programmeringen av att fjärrkontrollen är klar. Upprepa detta steg för varje fjärrkontroll som du vill ska programmeras till denna bil.
6

Vrid nyckeln till "Off" och ta bort den från tändningen. Ominstallera köpcentret PGM säkringen i säkringshållaren blocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84575.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.