Hur man monterar en Clear Headlight

Om strålkastarna på din bil är repad upp och bärs av en längre tids användning, kanske du vill byta ut dem. Lyckligtvis, montera en strålkastare med ett nytt, klar lins är en enkel och okomplicerad process, men det kräver att du tar din nuvarande strålkastarenhet ur bilen. Även detta tar en viss ansträngning, tid och kraft, inga speciella verktyg krävs och hela processen bör inte ta dig mer än en timme att slutföra. Detta är goda nyheter för någon vars fordon inte klarar besiktning på grund av skuggiga strålkastare. Saker du behöver
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Silikontätning
Visa fler instruktioner
1

Stäng av din bil om det var på och prop öppna den huva.
2

Lossa kablaget från baksidan av strålkastaren.
3

bort alla synliga skruvar montering av strålkastaren till Strålkastarfäste.
4

Dra strålkastaren bort av Strålkastarfäste. Försök bända kanterna med skruvmejsel om det inte kommer ut lätt. Ta grillen om det fortfarande inte kommer ut för att leta efter fler bultar. Ta bort stötfångaren om efter att ta bort grillen det fortfarande inte kommer ut.
5

Ta bort den bakre väderskydd och frikoppla metallklämma säkra glödlampan på plats. Sätt glödlampan åt sidan.
6

Kräng av gamla Strålkastarglas från strålkastaren. Leta efter eventuella klämmorna och släppa dem om nyfikna inte fungerar.
7

in ersättare klar strålkastare linsen på strålkastaren. Täta springor mellan den klara Strålkastarglas och strålkastaren med silikon för att förhindra vattenläckage i strålkastaren. Omvänd föregående steg för att installera om strålkastaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84745.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.