Hur man tar bort Paint Armor Förening

Armor föreningen inte måla egentligen men en glänsande beläggning gnuggas på ett fordons färdig färg för att skydda lacken mot smuts, repor och kemikalier som kan skada dess utseende. Innan det är möjligt att måla om ett fordon, är det nödvändigt att avlägsna denna beläggning tillsammans med någon färg under den för att avslöja metallen nedan. Det mest effektiva sättet att ta bort denna beläggning och färg i hemmet är att använda en strippa kemisk färg. Saker du behöver
Kemi auto FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL
Plastskrapa
Handheld sander
fint slippapper
Work trasor
Visa fler instruktioner
1

Leta efter ett färgborttagningsmedel som kommer att ta bort din färg. De flesta strippor är utformade för en viss typ av färg, såsom lack eller emalj. Vissa strippor också kan ta bort de översta lagren av färg medan primern bakom. Om det här är ditt första försök på att ta bort färg från ett fordon, kommer denna typ av primer gör målningen jobbet lättare.
2

Gnid färgborttagningsmedel på ytan av bilen med gamla arbete trasor. Lämna ett tunt lager av stripper över hela ytan av fordonet. Lämna ca 1/8 av en tum av stripper över ytan av metallen. Addera 3

Låt strippa sitta på färgen i ca 20 minuter. Skrapa bort strippa med en plast skrapa. Placera kitt och färgblandningen i en stor plasthink för omhändertagande vid en anläggning för farligt avfall.
4

Skölj bilen med vatten när du är klar avlägsnar strippa. Applicera ett andra skikt av strippa, följt av en andra sköljning, om du behöver ta bort mer av färgen.
5

Sand återstående metallen eller måla med en handhållen slipmaskin och fint slippapper för att förbereda metallen för nya skikt av färg. Torka bort sliprester med en fuktig trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87382.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.