Hur kan vi minska Ljudnivåer förbjudet Bil Cabins

Vissa bilar har mycket mindre inre buller än andra. Stora eller lyxbilar går ofta genom mer omfattande tester och använda högre kvalitet material för att sänka ljudnivån inne i deras stuga. Du kan använda bättre isolering och tjockare plåt för att minska bullret, och medan du inte kan göra en Dodge Neon enhet så tyst som en Lexus eller en Cadillac, det finns sätt du kan sänka ljudnivån inne i hytten. Saker du behöver
Motor isolering
matta stoppning ljuddämpande material
Visa fler instruktioner
1

Uppgradera din fabrik i-hood isolering. Även under-huven isolering bidrar till att förhindra brand, den spelar också en roll för att minska motorljudet in i kupén. Se till att din ersättare är bevisat att reducera motorljud och brandsäker. Medan du är under huven, kan du också lägga till en motorkåpa. Många moderna bilar har redan motorhuvar, men äldre som inte gör det.
2

Installera matta stoppning i mellan din matta och metallen brädan på din bil. De flesta bilar har matta stoppning, men den är utformad för att vara mer kostnadseffektiva och mindre effektiva på att minska inre ljudnivåerna. En stor del av väg buller reser in i din stuga från under fordonet, uppgradera till en tjockare, mer effektiv matta stoppning kommer att minska den inre ljudnivån. Även om förfarandet kan göras hemma, måste sittplatser och mattan tas bort, så professionell installation rekommenderas.
3

Applicera ett ljuddämpande material, såsom Dynamat, mellan metallen och plast i dörrpanelen. Materialet kommer bättre isolera din stuga och drastiskt minska buller från som tranporteras i. Installationen är ganska enkelt, de flesta av de material som är självhäftande. Demontering din dörrpanel krävs. Många ljud butiker kommer att ta på projektet om du inte kan göra det själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83291.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.