Magnaflow Double Wall avgassystem tips

Magnaflow avgassystem är några av de bästa kvalitet avgaser som finns på eftermarknaden för fordonsindustrin, med applikationer som passar alla europeiska, amerikanska eller japanska bil eller lastbil runt. Magnaflow s dubbla väggar avgassystem tips är ett utmärkt val om du letar efter en hög kvalitet i rostfritt stål tips som är konstruerad och byggd för att se bra ut och håller länge. Fördelar

Magnaflow dubbla väggar avgassystem tips är mycket hög kvalitet och mycket hållbara. Den rostfria att de är tillverkade av kommer att pågå längre än krom och kommer inte att drabbas av rost som Chrome har en tendens att över åren. Rostfritt stål är också lätt att hålla ren. Helt enkelt använda en rostfri polish på tips när du tvättar dem. En annan fördel med Magnaflow dubbel vägg avgassystem tips är deras högkvalitativa utseendet. Tillsatsen av dessa tips kommer att göra någon bil ser bättre.
Selection

Magnaflow erbjuder ett mycket brett utbud av dubbla väggar tips, så det bör finnas en stil som passar varje smak och behov. För nyare bilar, det finns ett par DTM-stil tips (inspirerat av europeiska Touring Car racing), som har en uppåtvänd ände för en tävling look. Detta kan tas i dubbla liksom en stor, enkel rektangulär stil. För japanska bilar, finns det Tanabe spets, vilket är en mycket stor, särskiljande utseende dricks. Magnaflow också har du omfattas om du letar efter något mer traditionellt, med dubbla runda, enda runda, dubbla kvadratiska och enda kvadrat tips.
Välja en Tip
< p> När du väljer ett avgassystem tips för din bil, ta hänsyn till bilens styling och tid. För klassiska bilar, kanske en enkel enda runda eller dubbla runda spets ser bra ut, medan en mer modern sport compact kommer att se bra ut med en DTM-stil spets eller ens Tanabe dricks. Vid montering av slutrör, se till att den yttre diametern av din befintliga avgaser är mindre än den inre diametern av Magnaflow tips du köper. Detta bör inte vara ett problem, eftersom de flesta lager avgaser är relativt små i diameter.
Hitta och installera

Magnaflow dubbla väggar avgassystem tips är tillgängliga direkt från Magnaflow hemsida som samt stora online-företag såsom Summit Racing. Du kan även handla på din lokala Biltema och butiker ljuddämpare. eBay är ett annat bra ställe att handla Magnaflow avgassystem tips, och du kan även ha möjlighet att få en bättre affär där. Priserna varierar från mindre än $ 50 till mer än $ 100 för dessa högkvalitativa avgassystem tips, beroende på modell. Installationen är enkel, med remmar som Bolt tips till bilens avgasrör. Du kan också ha tips svetsas på för en mer permanent installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95127.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.