Hur enkelt installera en Laddtrycksmätare på en MK4 GTI

VW GTI är en legendarisk halvkombi som VW började importera till USA i 1983, som av 2011, var det i sin sjätte generation. Från och med den fjärde generationens MK4 modell, började VW erbjuder en turboladdad version av GTI. I lager formen, gjorde MK4 GTI kom inte med en boost mätare, som är en mätare monterad i det inre som talar om för föraren hur mycket laddtryck turbon producerar. Installera en boost mätare är relativt lätt i en MK4 GTI. Saker du behöver
Manuella Laddtrycksmätare
dubbelhäftande tejp
Sax
"T" vakuum förbindelselinje
Elektriska fräsar
eltejp
Inline
ledningar kontakt
Visa fler instruktioner
1

Hitta en monteringsbygel plats i inredningen. Den Laddtrycksmätare ska vara synlig för föraren när bilen körs, och det ska monteras på rattstången eller instrumentbrädan. För att göra jobbet lättare och undvika att borra hål, montera mätaren med dubbelhäftande tejp.
2

Ta bort den nedre trim på instrumentbrädan, som dras bort av klippen som håller den på plats. Kör vakuumledningen som kommer från baksidan av mätaren genom streck och sedan genom ett hål i brandväggen. Använd en befintlig hål och dra vakuum linje genom den.
3

Lokalisera ett vakuum linje på insugningsröret i vilken vakuum linjen kan skarvas. Skär vakuumledningen med en sax. Installera ett "T" korsning så att linjen kopplas in igen. Skjut vakuum linje från mätaren på den tredje "T" så Laddtrycksmätare kan läsa mängden vakuum i systemet.
4

Hitta en tråd som går till en av de befintliga mätare i streck och lyser när spårvidd tänds. Skala en liten montering av isolatorn från tråden med tråd strippor. Med en inline-kontakt, skarva kabeln på baksidan av mätaren som går från mätare lyser på instrumentbrädan ledningar. Wrap eltejp runt tråden och tråden kontakten.
5

Starta motorn och kontrollera mätaren för att se att det är läsning laddtrycket ordentligt. Slå på mätaren tänds för att se lamporna på mätaren slås på när de inre spårvidd lyser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96680.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.