Hur du köper en Super Charger

Kompressorer öka bilens hästkrafter och vridmoment, förbättrad 0-60 hastighet, i temat totala hastighet och prestanda. Att köpa och installera en kompressor ger ett utmärkt tillfälle att förbättra luftintaget, bränsle-förbrukning och därmed hästkrafter för ditt fordon. Även om många delar distributörer och butiker säljer kompressorer, har de ofta att kontakta centraliserade distributörer och har de delar som levererats till butiken. Det enklaste, snabbaste och mest direkta sättet att köpa en kompressor är antingen direkt från tillverkaren eller från en online konsortier av kompressor tillverkare. Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1

Identifiera vilken typ och storlek av kompressor du vill köpa. Den typ och storlek på kompressor kommer att bero på vilken typ av bil, bilens motorstorlek och din ultimata prestationsmål förbättring. Till exempel om du ville förbättra hästkrafter på 1999 Ford Lightning av mer än 100hk, kan du överväga att köpa Ford Racing /Whipple 2.2L Kompressor Kit, som lovar att öka HP med 175.
2

Besök en online kompressor webbplats säljaren konsortium som Kompressorer Online genom att skriva "www.superchargersonline.com" i din webbläsare adressfältet. Addera 3

Klicka på "Kompressorer" länken på upp till vänster på sidan. Detta tar dig till en sida som skiljer köpas superchargers enligt biltyp. Till exempel kan du handla för en Callaway kompressor för en Corvette eller en PES Tuning kompressor för en Audi eller Volkswagen.
4

Matcha kompressor typ du önskar med din din budget. Till exempel, om du var intresserad av att öka ditt 2000 VW Golfs 2.0L motorns hästkrafter med 50% för under $ 3,000, kan du överväga den Neuspeed kompressor, noterat på $ 2799.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84458.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.