Hur man lär Varför Kemoterapi Works

Cytostatika är precis vad det låter som - användning av kemiska medel, droger eller läkemedel för att behandla cancer . Kemoterapi kan användas i kombination med andra cancerbehandlingar såsom strålning och operation. Läs nedan för information om varför kemoterapi fungerar . Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Lär dig grunderna om varför kemoterapi fungerar . Cytostatika hindrar cancercellerna från att dela in i nya cancerceller . Tumörer kan inte växa eller spridas och cancercellerna effektivt förstörs .
2

Cytostatika är effektiv eftersom kemoterapeutika målceller som förökar sig snabbt . Cancerceller förökar sig snabbt , och det är det som gör dem farliga . De flesta celler i kroppen inte förökar sig inte lika snabbt som cancerceller gör , och det är därför kemoterapi kan rikta din cancer och selektivt förstöra de skadliga cellerna .
3

Din läkare kan rekommendera kemoterapi även om du har genomgått andra behandlingar för cancer . Cytostatika är ofta mycket effektiva när de ordineras i kombination med andra behandlingar , eftersom det kan döda cancerceller som helst i kroppen , även om de inte har påvisats genom provning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82865.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.