Installationsinstruktioner för en Dodge Neon kall luft intag

Dodge Neon inte har ett rykte som en högpresterande maskin, men du kan göra uppgraderingar till sin motor som kommer att förbättra sin gata prestanda. En kall luftintaget kommer att lägga upp till 10 hästkrafter till Neon motorn. Det kommer också att lägga mer vridmoment och öka Neon är miles per gallon (mpg). Ett luftintag kommer att öka mängden av kall luft motorn tar in, kylning av motorn mycket snabbare. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Vrid Neon är motorn och koppla bort batteriets minuskabel med en skiftnyckel. Leta intaget stock luften i det övre högra hörnet av motorrummet. En fyrkantig, svart struktur, den mäter ungefär en fot bred. En stor slang leder från intaget till motorn. Intaget slangen säkrar till motorn med en slangklämma, som sveper runt slangen. Ta beståndet luftintaget tilloppsslang s slangklämma med en skruvmejsel. Dra tilloppsslangen ur motorn inloppsventilen.
2

Lokalisera den mindre slangen som leder bort från botten av intaget. Ta bort slangklämman som håller dammsugarslangen på plats och skruva isär intaget lager luft från Neon s spjällhuset med en spärr. Bultarna ligger runt sidorna av intaget box (square och svart), och ansluta till den verkliga kroppen av bilen (spjällhuset). Du kan komma åt dem alla från direkt ovanför beståndet luftintaget. Koppla sensorn lufttemperaturen från beståndet luftintaget inlopp slang -. Den sista kvarvarande slangen från intag
3

Dra intaget lager luften ur Neon motorrum, och plats den åt sidan. Sätt in kall luft röret intag inlopp i motorn inloppsventil, och fäst den med den första slangklämman du tog bort i steg 1.
4

Sätt vakuumslangen till inloppsröret, och fäst det med slangklämman du tog bort i steg 2. Bolt kallt luftintaget till Neon s spjällhuset med beståndet luftintagens bulthål. In temperatursensorn i inloppsröret sensor ventil.
5

Anslut batteriets strömkabel, och stäng Neon huva. Testa ditt nya kall tilluft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85563.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.