Hur Bypass det kalla Sensor luftintag

En bils motor använder ett luftintag för att hämta luft från utsidan av fordonet . Luften är sedan blandas med bränslet , och förbränning är resultatet. Detta är vad som driver bilen . Det finns en sensor på luftintaget kallas luftmassemätare . Denna sensor beräknar hur mycket luft att blandas med bränslet . Om du använder en kall luftintag , kanske MAF-givaren inte beräkna korrekt . Detta innebär att du inte får den extra gas körsträcka som mest kallt luftintag annonsera . Du kan förbigå MAF-givaren , och låta O2-sensor för att beräkna hur mycket luft behövs . Instruktioner
1

Stäng av tändningen i bilen och öppna huven .
2

Koppla bort den negativa batterikabeln ( röd ) . Lokalisera LUFTMASSFLÖDESGIVARE ( MAF ) sensor på luftintaget .
3

tag i kablaget som ansluter MAF sensorn till makten enheten i motorrummet och dra försiktigt ut den ur MAF-givaren . Detta kommer att koppla loss den .
4

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet och stänga bilens huva . När du startar upp din bil nu , kommer bilens dator ser inte MAF-givaren att kontrollera luft bränsleblandning , men kommer att gå förbi det och gå till O2 -sensorn för att beräkna den mängd bränsle som blandas med luften .
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86276.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.