Hur man installerar en ljuddämpare på en Corvette Z06

Ändra halsdukar på en Z06 Corvette är en mycket populär modifikation Corvette ägare. Många eftermarknaden avgassystem tillverkare erbjuder högpresterande ljuddämpare för sportbil varierar i pris, prestanda, utseende och ljud. Med alla dessa faktorer i åtanke, är det lämpligt att forska i olika märken och modeller av ljuddämpare för din Z06 innan de köper en. Om du har några grundläggande auto-reparation färdigheter, kan du installera en ny ljuddämpare på Z06 i ett par timmar eller mindre. Saker du behöver
Ramper Sida 2 stoppklossar
Creeper
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Drive bakhjul Z06 på ramperna. Dra åt parkeringsbromsen och placera stoppklossar framför framhjulen för att förhindra att bilen rullar under installationsprocessen.
2

Roll i den bakre delen av Z06 på ranka med socket set i hand. Unbolt avgaser banden som håller de gamla ljuddämparna till avgasrören.
3

Dra galgar gummi avgaser utanför hangaren dubbar på ljuddämparna. Detta gör att de gamla ljuddämparna att komma nedåt. Dra dem bakåt mot den bakre delen av Corvette och utanför avgasrören.
4

Rulla ut med halsdukar i handen, ställ dem åt sidan, ta tag i nya ljuddämparna och sedan rulla tillbaka under Corvette.

5

Skjut den nya ljuddämparen över avgasrören och skjut sedan hängarna gummi avgaser under galgen dubbar på de nya ljuddämparna. Skjut avgasröret bandet över skarven där ljuddämparen och avgasröret möts. Spänn bandet med socket set.
6

Kavla ut från under Z06, ta bort stoppklossar och köra bilen utanför ramper, försiktigt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84135.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.