Hur man kan förbättra 2WD Grepp på snö med vikter

I vinterförhållanden, få tillräckligt dragkraft för två-hjulsdrivna fordon är ofta frustrerande, speciellt med pickup lastbilar, eftersom det finns lite tyngd över bakhjulen. En vanlig lösning på detta problem är att lägga extra tyngd över drivhjulen att väga dem ner till marken och i slutändan ge mer dragkraft. Front-hjulsdrivna fordon i allmänhet inte lider av detta problem som motorn levererar den nödvändiga vikten över hjulen. Saker du behöver
sandsäckar
spännband
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den bakre drivaxeln på din bil. Detta kommer också att vara direkt ovanför de bakre hjulen på bilen eller lastbil.
2

Hitta bilens informationsblad, oftast ett klistermärke under huven eller på dörrkarmen, och noterar brutto axel vikt rating (GAWR) i bakaxeln. Detta är den maximala mängd vikt på bakaxeln kan säkert bära. Experimentera med att lägga till fler sandsäckar tills du når den önskade mängden av dragning, men aldrig överstiga denna gräns.
3

Placera ett antal fyllda sandsäckar i botten av lastbilen eller i bagageutrymmet av bilen direkt över bakaxeln.
4

Säkra sandsäckar på plats över bakaxeln med hjälp av några spärr remmar. I pickup lastbilar detta kan åstadkommas genom att fästa dem till fabriken inbyggd slips ner loopar, medan det i bilar, skåpbilar, stadsjeepar och halvkombi du kan fästa banden till utsatta lister metallhölje, fabriksmonterat last loopar, eller genom stagning sandsäckar i placera med bagage. Tanken är att hålla vikten säkras så tätt som möjligt över bakaxeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87337.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.