Fördelar i Magnaflow avgassystem

Det finns många eftermarknaden avgassystem tillgängliga för entusiaster, vissa bättre än andra. Magnaflow avgassystem är allmänt anses vara några av de bästa avgassystem tillgängliga. De producerar ett bra ljud, bra utseende och imponerande kvalitet och hållbarhet. De gör också ett brett sortiment av inredningar för de flesta fordon, oavsett om det är en sport kompakt bil, en lastbil eller en amerikansk muskelbil. Prestanda

Det primära syftet med alla eftermarknaden avgaser, oavsett om det är Magnaflow eller annat märke, är den ökade prestandan från avgaserna. Magnaflow avgassystem är särskilt utformade för att flyta så optimalt som möjligt. Ju snabbare avgaser kan lämnat motorn, desto mer potentiella makt motorn gör. Denna överlägsna designen uppnås genom en kombination av större diameter avgas slang och mjuka böjar som inte hindrar luftflödet. Vanligtvis kommer motorn se en 10-procentig ökning i prestanda från tillägget av en Magnaflow avgassystem.
Effektivitet

Tro det eller ej, även om Magnaflow avgassystem är utformade som prestanda avgassystem, de ger oftast en liten vinst i bränsleeffektivitet, speciellt när den är monterad lastbilar. Detta eftersom de bidrar till att motorn körs mer effektivt.
Sound

grund av sin unika inre konstruktion, som inte använder bafflar eller lameller, Magnaflow avgaser ger en djup, fyllig avgasljud. Om några eftermarknaden avgassystem kan låta burkigt eller helt enkelt vara alltför högt, fokuserar Magnaflow på att producera en aggressiv men inte motbjudande avgasljud.
Utseende

Magnaflow avgassystem ser bra ut. Den rostfria att alla deras avgassystem är gjorda ser lika bra ut som den fungerar. Magnaflow polerar rostfritt stål till en spegelblank yta som ser lika bra ut på en gata bil som det gör på en hel show bil.
Quality

Eftersom deras avgaser utvecklas för serien som Monster Truck Series och ansträngande Baja racing, Magnaflow avgassystem genomgår verkliga världen forskning och utveckling, vilket resulterar i några av de bästa kvalitet avgassystem runt. Magnaflow har byggt upp ett rykte om detta imponerande hållbarhet. Alla Magnaflow avgassystem komponenter, oavsett om det är ett komplett avgassystem, en ljuddämpare eller helt enkelt ett slutrör, är tillverkade av rostfritt stål, vilket är mycket mer hållbara än krom och kommer inte rosta med tiden.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95110.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.