Hur man kan förbättra Chevy Suburban Aerodynamik

Chevrolet Suburban sport-utility vehicle har tjänat många syften i sin 75-åriga historia. Från arbetshäst till folk-mover, har bilens praktiska utformning och storlek gjorde det en verklig mångsysslare. Attributet som Suburbans aldrig har ägt, dock är en aerodynamisk form, dess storlek gör att den typiska Suburban rör sig genom luften som en tegelsten. Systematiska förbättringar av Suburban s aerodynamik kan ge bättre bränsle körsträcka, acceleration, toppfart, high-speed hantering och stabilitet. Saker du behöver
metriska och standard skiftnycklar och uttag
Kapning och tillverkning utrustning, inklusive motorsågar, slipmaskiner, hammare samt plåt Benders
Welder och tillhörande utrustning
Visa fler instruktioner
1

Installera antingen en Praxis luftfjädring eller hydraulisk fjädring. Praxis använder en egenutvecklad kolv design som gör att du kan släppa din Suburban låg på marken utan att minska fjäderkonstant - en allvarlig brist i traditionella krockkudde fjädringssystem. Äldre krockkuddar blir mjukare när de blir lägre, vilket resulterar i dålig hantering och bottna över gupp. Praxis systemet blir faktiskt starkare när priset sänks. Sänka Suburban kommer att minska storleken på hålet måste slå igenom luften och är det mest effektiva sättet att förbättra aerodynamiken.
2

Installera en eftermarknad bodykit utnyttjar en främre stötfångare och sidokjolar som vila ungefär två inches från marken vid fordonets lägsta markfrigång. Detta kommer att minska mängden luft som går under bilen, vilket kommer att hjälpa dig att uppnå andra förbättringar. Luft går under Suburban orsaker luftmotståndet när den fångar på många utbuktningar undertill. Dessutom får luften som komprimeras i ditt fordon lyft och instabilitet vid höga hastigheter.
3

tillverka och installera en främre belly pan fördelade tillräckligt långt bort från golvet i det fordon som det stannar inte mer än två inches från marken på din lägsta möjliga markfrigång. En belly pan är en stor, platt plåtbit som täcker botten av fordonet, jämna ut det och minskar luftmotståndet och lyft vid höga hastigheter. Denna låga front belly pan bör sträcka sig från botten av din främre stötfångare till bakre änden av dina framdörrarna.
4

Installera en annan belly pan från baksidan av dina framdörrarna till den bakre stötfångaren, men stoppa detta en upp så nära golvet i bilen som möjligt. Denna andra, högre belly pan skapar ett hålrum under din kallad SUV en "diffusor", som tvingar luften som tränger under din främre belly pan för att sakta ner och expandera för att fylla utrymmet. Denna expansion skapar ett tryckfall, eller "vakuum" som bokstavligen kommer att dra ner din Suburban till vägen, vilket ger stora ökningar i hög hastighet stabilitet med liten eller ingen motstånd.
5

Installera en bakre "roll pan" i stället för din stock bakre stötfångaren, montera den för att skapa största möjliga klyftan mellan baksidan av fordonet och marken. Du bör tänka på den bakre rullen pan som en förlängning av den bakre belly pan, eller diffusor. Det stora gapet mellan stötfångaren och marken kommer att hjälpa den som rör sig långsamt, trycklös luft att fly från under bilen. Detta sista, avgörande del knyter underredet systemet tillsammans, så att inte försumma den bakre stötfångaren i dina ändringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84943.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.