GMC Transmission Cooler Installation

Installera en överföring svalare på din GMC fordon är ett bra sätt att öka den totala prestandan av transmissionen. En överföring kylare fungerar ungefär på samma sätt som en radiator, eftersom den använder aluminiumrör och kylflänsar för att avleda värme transmissionsolja. Installation av enheten är ganska enkel och kan fyllas i av den genomsnittliga gör-det-själv mekaniker på under en timme. Saker du behöver Review, komplett uppsättning av oss och metriska skiftnycklar och uttag
domkraft och stativ
Visa fler instruktioner
1

Inaktivera bilens airbagsystem. För att inaktivera systemet, ta bort den negativa batterikabeln. Var noga med att vänta fem minuter för backup-kondensatorer laddas ur innan vi går vidare.
2

Höj den främre delen av bilen från marken med hjälp av en hydraulisk domkraft och stativ eller ramper hjul.

3

Demontera följande delar:. radiator svepning, huvfäste, overflow tank, och elektriska kylfläktar
4

Montera konsolerna överföring svalare. Montera utombordaren fästet under utombordaren airbag bulten. Installera en bricka under utombords bulten att fungera som en distans. Förbered inombords fäste för installation. Böj fästet 90 grader på det tredje hålet, och tillbaka 90 grader på fjärde hålet. Montera fästet under passagerarsidan huvfäste monteringsbulten.
5

Installera överföring svalare i mellan kylaren och grillen, med hjälp av fästen och skruvar.
6

Kör raderna transmissionsolja från kylaren, ned framför kylaren, genom ett gap mellan kylaren stöd och stötfångaren skottet, och hela vägen tillbaka längs passagerarsidan av transmissionen. Fäst ledningarna till växellådans utlopp beslag.
7

tillbaka de delar som tagits bort i steg ett och tre och starta bilen för att leta efter läckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96375.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.