Lägga Air Suspension i en Chevrolet

En suspension förbinder hjul och axlar till fordonets ram och tillåter dem att resa över ojämnheter utan att överföra rörelsen eller de vibrationer i kupén. Mest Chevrolet kommer med en metall spole strut suspension för att isolera och jämna ut ojämnheter. En luftfjädring ersätter din Chevrolet fjäderben med gummi krockkuddar som fyller med tryckluft. Luften absorberar stötar och vibrationer bättre än stål stöttor, och genom att ändra lufttrycket i luftfjädringen kan du ändra bilens markfrigång och köregenskaper. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Jack står (2) katalog rörtång
Skiftnyckel
Air fjäderben (2)
Visa fler instruktioner

1

Hissa upp bilen med en domkraft tills hjulen är upplyfta från marken sedan placera pallbockar under ramen. Sänk hydrauliska domkraft och ta bort den. Ta bort hjulen genom att skruva åt muttrarna i ett moturs med en rörtång.
2

Öppna bakluckan och ta bort strut skruvarna (en på varje sida av stammen facket) ligger precis bakom baksätet i staget fickor i en moturs riktning med en skiftnyckel kassera då. Ta bort de övre strut bultarna från fender väl (två på varje sida) med en skiftnyckel i ett moturs ställ sedan åt sidan. Ta bort de nedre fjäderben bultar från suspensionen spindeln (två på varje sida) med en skiftnyckel i ett moturs och ställ åt sidan. Ta stagen och kasta dem.
3

Montera luft fjäderben, om nödvändigt, enligt tillverkarens anvisningar.
4

Placera varje luft fjäderben (en på varje sida) i fender väl och placera den ursprungliga bultarna genom de övre monteringshålen i medurs riktning fingrarna. Ersätt de nedre bultarna till suspensionen spindeln och dra åt med en skiftnyckel i medurs riktning. Dra åt de övre skruvarna i en medurs med en skiftnyckel.
5

Placera bultarna (en på varje sida) som kom med luft fjäderben i stagfickan monteringshålen inuti stammen facket och dra åt dem med en skiftnyckel i medurs riktning.
6

tillbaka hjulen och dra åt muttrarna i ett medurs med en rörtång. Placera en domkraft under fordonet och höja den tillräckligt högt för att ta bort domkraften. Sänk bilen till marken och ta bort domkraften. Dra åt klackarna muttrar med rörtång.
7

Väg-testa bilen och dra åt alla anslutningar efter 100 miles. Följ tillverkarens anvisningar för att höja eller sänka markfrigången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83711.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.